29

от немско

преди 6 години

Харесвам Германия,винаги имах пълно доверие в немците,но го загубих,когато Меркел започна да говори странности,като това,че от около 70 години не сме имали война,да си приготвяме "храна и вода за 10 дни" и косата ми се изправи,не вярвах на ушите си какво чувам.Защо ги казваше тези неща и какво стои зад това,нямам понятие,но тези думи ме плашеха.

28

Анонимен

преди 6 години

До Ала балаАми да поставят човек на Ротшилд тогава,какъв е проблема?Като виждат,че не върви работата,да я сменят,защото цяла Европа ще куца.После пак демократите ще си дойдат.

27

Един от Северозапада

преди 6 години

Замине ли си Меркел, заминава си и Баце, като скачени съдове са.Освен Меркел, която го уважава като както се уважава послушно пуделче, изпълняващо всички заповеди на собственика си, някой друг бръсне ли го за слива?В ЕС? На Балканите? Или и там го имат за пощенски гълъб, и за трамплин за влизане в ЕС и Нато...

26

анонимен

преди 6 години

Меркел да ли се гледа на огледалото ако се види какъв ужас е ще се от тегли от власт от всичко плашило за децата и не само за тях.

25

Ала бала

преди 6 години

Проблемът не е в мигрантите,икономиката,европроблемите и прочее!А в това,че Меркел е американско зомби,ама на Обама(демократите,Сорос),а Тръмп(републиканците,Ротшилд) искат свое начело на Германия!Като се има предвид,че германският канцлер ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде одобрен от Вашингтон(съгласно таен договор след II-та световна),сещайте се какво ще стане!Германия е икономически колос,но политическо джудже,победена страна.Така че.....Иначе НЯМА реална причина да не бъде съставено правителство!

24

Анонимен

преди 6 години

Тази изкара 4 мандата без прекъсване и иска още..не е демократично така

23

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

23,Ако искаш да съдиш някой обади се в съдът в Страсбург или Хага и се обоснови, защо и двамата едновременно искаш да съдиш! Ако бяха в един отбор досега Германия да беше забравила!

22

анонимен

преди 6 години

оставка и сьд за меркел и м щулц

21

Анонимен

преди 6 години

През 2013 г. на Меркел не й стигнаха 9 депутатски места за да има пълно мнозинство!През 2017 г. можеше да има пълно мнозинство, ако не беше направила глупостта през 2015 г. да пусне в Германия 1 милион пришълци чужди на европрейския цивилизационен модел!Меркел е бита карта и за нея съживяване повече няма да има!

20

Факт!

преди 6 години

Рано или късно КГБ ти виждат сметката!Как гледа като на заколение мама и проста!

19

Анонимен

преди 6 години

Бабата се направи на много голяма и почти докара ЕС до пълен разпад. Което не ме кара да се чувствам зле, понеже никой не ни е крал така, както го направиха европейците. И никой не ни е тровил толкова добре и с толкова качествена законова обосновка. от Германия нищо добро не е излязло за света. Дори и комунизма от там идва. От Франция също. В момента и двете се гордеят с неща, от които трябва да се срамуват...

18

Анонимен

преди 6 години

Е, то тая криза Меркел си е забърка от две три години.

17

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 16,*** им разправяй на разбирачите! Още веднъж казвам за недоразбралите. За да запази Германия статуквото си на мотора на Европа се нуждае належащо от работна ръка. И който и да дойде на власт в Германия, политиката и няма да се промени много. Въпроса е по 200 000 имигранти ли да приемаме на година или по 300 000 (примерно). Как по-елементарно да се каже?

16

Анонимен

преди 6 години

Преселението, от което сега се мрънка, е нищо в сравнение с това, което ще настане, когато индийски и китайски маси се юрнат да се преселват! Предстоящо е!

15

Анонимен

преди 6 години

Полша има над милион украинци (които направиха Полша най-големият износител на плодове и зеленчуци в ЕС.........................................Ми що не направиха Украйна най-големия износител?А сега полша се чуди къде да си пъха ябълките и лука, като не ги искат от Русия.

14

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ НА СНИМКАТА ГЛЕДА КАТО ТОДОР ЖИВКОВ НА 10 НОЕМВРИ. ЗНАЧИ СКОРО ЩЕ И БИЯТ ДУСПАТА.

13

Анонимен

преди 6 години

Фрауто е досущ като Дарт Сидиъс, но без качулка!

12

анонимен

преди 6 години

Толкова ли са слепи германците, че не разбраха що за човек е фрау Меркел и нямат ли достойни политици, че да разчитат на тази компрометирала се жена! Вече месец ги върти на шиш, защото е неспособна вече да управлява!

11

Додо

преди 6 години

Благодарение на вещицата на Джихада - Меркел, вече абсолютно никой нормален човек не би отишъл в Германистан по никакъв повод, нито би пуснал там децата си! Благодарение на Сатаната Меркел в момента човек може да е много по-спокоен за живота си, ако посети Бейрут, вместо примерно Мюнхен! Последната надежда на Германия е отстраняването и осъждането на Меркел, остър завой наДясно, към Нормалността и моментална, МАСОВА военно-милитаризирана депортация на гостите й! Уви, това е май химера!

10

Анонимен

преди 6 години

Германия е трагедия, пълно с утайката на света, все повече се превръща в голямо гето. Ултра либерална и левичарска страна с комплекс от миналото си, вие какво очаквате? Само да не знаят много и да не казват на останалите суверенни нации кой да приемат и кой не, че да не си припомнят всв.