6

Щерю

преди 6 години

Какви *** купуват! Няма да си купят Москвич 412 и да си го карат със здраве 50-60 години и нагоре...

5

Владислав

преди 6 години

До:номер 4Ауди а6 комби от 2008г.Ако ти се занимава виж какво представлява, такова карам.99%от тези екстри които си написал за бентлито ги имам и аз обаче моята струва 18,000 лв,а бентлито? Така че не ми говори какво повече има това Бентли защото както и на аудито така и за бентлито и бмв и мерцедес цените са завишени само заради името.

4

ххаххаха

преди 6 години

До номер 2:АДАПТИВНО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ,8 степенна автоматична скоростна кутия,Темпомат,Адаптивни LED Фарове,Valet Key Система за безключово запалване,Камера за задно виждане,Отопление на предните седалки,Обдухване на предните седалки,Асистент за мъртвия ъгъл,Датчик за налягането в гумите,Сервотроник,Ел. регулируем волан,Мултифункционален волан с планки за смяна на скоростите,Кожен волан,Отопляем волан,Ел. регулируеми предни седалки,Кожено табло,Памет на предните седалки

3

Анонимен

преди 6 години

Това е капка в морето от обилната ежечасна информация която гледам на една кабеларка тук в Саарбрюкен. Няма час без да е станала катастрофа. Особено младите с БМВ-тата последни модели които се правят на шумахер и се убиват като кучета. Само от 7 часа сутринта до 10 часа са станали 15 катастрофи. Има 2 жертви и 10 ранени. До довечера ще са още поне толкова. Въпреки че тук глобите са пресолени младите изобщо не се съобразяват! Полицаите карат БМВ-та за да могат да настигат и спират състезателите!

2

Пепи

преди 6 години

Луксозното возило - какво е луксозно на бентли.Просто е скъпо.Между скъпо и луксозно има огромна разлика.

1

Има много такива

преди 6 години

Нищо ново! Пълно е със заплеси по-цял свят. На нас така ни смачкаха задната врата-карал, карал и се спрял в паркирана кола. Тези горните поне са били плувци-браво!