29

Кирил

преди 6 години

на целия балкански полуостров може би само косово е по-слабо и боенеспособно от България, гарантирано от 20 годишно ДУПЕКРАТИЧНО управление

28

PATRIOTOT

преди 6 години

MNOGO UBAVI MAKEDONKI IMA.ZA TEH SHTE SE BIEM

27

ЩО БЕ САНДЕ...19

преди 6 години

.....ЕГА ДОЙДЕМ Я ДА ТЕ ПАЗИМ....ЕМ ПАРЕ КЕ ПРАЙМ... ЕМ, СЛАВЕЙЧЕТА КЕ МИ ПЕЯТ....ЕМ РАВАН ВСЕ КЕ МИ ОДАШ...

26

Един от Северозапада

преди 6 години

До военен Е как бе, военния, ти не си ли гледал днес телевизия, за да видиш, че според Баце цъфтим и връзваме вече???

25

Гошо...Тъпото

преди 6 години

На снимката:македонска летяща...чиния за бързо реагиране( подарена от...извънземните).В момента е...приземена,защото перката е...заклинила и чакат...извънземния майстор.

24

Бате Нейко

преди 6 години

ми 24 в Македония по натовски ! Дори те са по умни от нас ! Кой кой съсипа наще ми24 и ги замени с шепа Кугари и Пантери ? Ми 24 не прощава на танковете за това наще ги махнаха . Имаме само 2 летящи !) Очаквам за 3ти март Шкембе паша да ги замени за ядене !

23

Един от Северозапада

преди 6 години

До България "в НАТ Е как бе, нали Камерън подари на Баце 40 бракувани "Жипки, 4 цилиндрови", бракувани от английската армия? Или греша, джипките бяха 20 но 40 годишни? Как така с магарета???

22

военен

преди 6 години

а в БГ борисов унищожи армията , скоро и държавата

21

Анонимен

преди 6 години

Така, след толкова години напредничаво демократично управление имаме по малко летящ МАТРЯЛ от Македония. А след великото увеличение на заплатите през 2018 и войниците ще намалеят.

20

Анонимен

преди 6 години

2022 г България е поробена от Македония . Българите са роби а Македоците са господари на земите ни

19

Сандо

преди 6 години

ко стана, макетата имат повече армия от нашата, остава да почнат и да ни пазят

18

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

До Анонимен 16Ама съм красив нали? Дълго време ще ми завиждаш....

17

бг

преди 6 години

Малко ,малко но ни превъзхождат. Защото не се ръководят от "мъдрите " мисли ,че ако имаме армия значи ще воюваме ,изказани от Тиквоний Велики

16

Анонимен

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРГущера, научи се да пишеш ГРАМОТНО! Знам, че либераст грамотен не приемат, ама все пак...

15

Анонимен

преди 6 години

"Въоръжените сили на съседна Македония: Малко, но пък от сърце"По-малко ли са от нашите? Питам щото имам съмнения по въпроса. Да не се окаже накрая че са повече.

14

Додо, бе!

преди 6 години

Тая изконна земя Фердинанд я подари на Сърбия още през 1919-та като го биха през ПСВ. Не само Македония ами и Западните покрайнини. Затова още тогава си би камшика и избяга в Австрия. А т.пите ни политици зеха, че му гласуваха една голяма пенсия и си живя царски до края на живота си.

13

Додо

преди 6 години

Македония не е съседна. Македония е Изконна Земя Българска. До последния сантиметър! Уви, с тези жалки и безгръбначни мекотели политици, които България има в годините след Цар Борис lll, та до ден днешен, Македония едва ли някога ще се върна в границите на България.

12

Анонимен

преди 6 години

Ако стани война между Македония и България тия ще вземат да ни завладеят. Мразя и Бойко и Радев и БСП и ГЕРБ и патреотите няма един нормален в тая държава

11

Анонимен

преди 6 години

България е най-вярното куче на Русия заедно с Беларус в Европа затова от НАТО няма да дадът оръжие на Радев който разправя че в Крим се вее руско знаме. Дори макетата са по-умни от нашите червени мутри. Остава само Македония и Албания да ни минат по стандарт в Европа.

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

До България "в НАТТака е драги,с хеликоптери си охраняват границите макетата. Виждал съм го с очите си