101

Анонимен

преди 6 години

Напредък я, влак от София до Бургас само за 11 часа, през соца за 5 и половина. В ЕС за 1 и половина.

100

Анонимен

преди 6 години

ЕС - да,но зависи кой управлява.Не Франция да ни спира централата в Белене,щото може да им е конкурентна или някои да водят пропаганда срещу Южен поток,който проект беше европейски,с участието на държави от Южна Европа.А и Германия участваше в тези проекти.Обаче те си имат Северен поток,а ние(а и Южна Европа) имаме грънци и ставаме зависими от Турция,с по-скъпо гориво.Трябва да си признаем,че управлението на БСП и ДПС беше по-добро.

99

Анонимен

преди 6 години

Този господин има ли си представа,че балканските народи имат огромна травма,нанесена им през турското робство и само като чуят Турция и се плашат,изпитват ужас и са готови да влязат във всеки съюз,но не и с турците?Отделно се съмнявам и самата Турция дали иска да влиза в ЕС.

98

Анонимен

преди 6 години

До До ФактИ през комунизма бяхме след тях а за Чехия и тн не ми се говори те си бяха направо Запад.Матряла е кофти в Бг с такива име.цили толкова!

97

До Факт

преди 6 години

В кой свят жевееш ти? Каква развита европейска страна бе мой човек! Ти оглеждаш ли се по улиците като вървиш? С много късмет някой ден, можем да настигнем Румъния, ако те тръгнат на зад.

96

Факт!

преди 6 години

И най важното да не може човек кола да си купи ама за сметка на това да имаме 5000 дърти кошници Миг-21 да се бие крак по 2 години у казармата и да се правим на велика сила типично по севернокорейски.Ех мъко пенсионерско комунистическа!

95

Факт!

преди 6 години

Прав е България започва все повече да прилича на нормална развита европейска държава.Е на някои БКП-исти им се ще да приличаме на Северна Корея да се чака с купони за храна да не можеш дънки да си купиш заплатата ти да е 20лв и Мерцедес да кара само партииният секретар и жена му а ти да чакаш за Раховец 5 години и за Москвич 15.Ама уви!

94

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименВероятно щяха да ни организират вътрешна война, както в Сърбия и сега в Украйна.--------------Вероятно да.Виждаш ли колко е хубаво, че сме влезли.

93

СатаНАТО™

преди 6 години

До чичо ГошоАми казвам ти директно - нищо не губи България от концесиите.България си печели, такива като тебе маймуни псуват под мустаците увиснали.Толкова ви е умствения багаж.

92

чичо Гошо

преди 6 години

До до 82Ти не ми философствай какво даваме и какво получаваме от ЕС.Казвам ти директно-за ГЕРБ евросубсидии,за нас един среден пръст!Като си много отворен кажи колко губи България от продажните концесии?Маменце ти манипулативно!

91

Радев

преди 6 години

ЗАЩОТО ЩЯХТЕ ВИЕ И САЩ ДА Я СПРЕТНЕТЕ

90

Анонимен

преди 6 години

А сега не е катастрофа? Не бихб се учудил и да е по - зле ако не бяхме влезли. организираха ни украински преврат с участие на престъпници, наети от западните тайни служби. Ако някой намери кадри8 от онези събития да ги прегледа и ще открие, че водещите "бунтари" всичките са мутри и криминално проявени типове. те не правят нещо ако не им се плати. Кой им е платл и с какви пари? Вероятно щяха да ни организират вътрешна война, както в Сърбия и сега в Украйна.

89

Българин

преди 6 години

Да бе,щеше да е катасрофа,защото сега изобщо не сме катастрофа. "Цъфнахме",че и "вързахме"в този Еврейски Съз:И енегетиката ни е наред, и атомните реактори"работят",и иконо миката ни "бълва"стоки за износ,и селскостопански стоки всякакви "изнасяме"...Господ да "поживи"всички предатели от свякакви партии!!!

88

Анонимен

преди 6 години

Хм.....САЩ бил лош, ЕС бил "гейски" а пък другарите все там си пращат синчетата и дъщерите и все там си купуват имоти с крадените парички.

87

Анонимен

преди 6 години

Герберунгелите да отидат и да го целунат на определеното за слугите място.

86

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ ФЕРХОЙГЕН КАТО МАЛЪК ЦЕЛУНАЛ ГОРЕЩА ПЕЧКА И ОТ ТОГАВА СИ Е С ТАКАВА ИНТЕРЕСНА ФИЗИОНОМИЯ.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91На никого не правите впечатление, тролчета руски. Скоро ще ви дръпнат шалтерчето. Елементарни сте до болка.

84

Анонимен

преди 6 години

До 86Че,тя държавата така и така си ги раздава от фискала.......де за помощи на едни гета,де за мигранти,..........така,че какъв ти е проблема!!А,за работа...свястна работа си имам!!Ако се надявам пари като теб да вадя от коментари и да чакам на централи.....

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88Намери си свястна работа и няма да си зле. С това тролене за дребни копейки няма как да си добре.

82

до 86

преди 6 години

е ми кажи си го бе...проблема ти бил , че сме първенци във фискала... друго си е държавата да развърже кисията и да започне да раздава пари на некадърници и мързеливци като теб...т.е от данъците на работещите да издържат търтеите !! а европейската централна банка НЕ ПОЛУЧАВА заеми защото тя печата еврото и когато има нужда просто увеличава паричното предлагане. но болката на америка е , че еврото съществува и така ес не ползва долара (те америка не може да изнесе инфлация към европа )