13

Анонимен

преди 6 години

Избори....глупости. Там е страшен глад ,мизерия и зловеща диктатура.

12

Анонимен

преди 6 години

До bolbovВ Куба е така това,което ти трябва за да живееш без да си застрашен по закон ти е осигурено от държавата и за това са свободни щастливи .-------------Тоест, комунизъм.Някой решава колко ти е необходимо, и толкова.Малко като в свинеферма...

11

Другата гледна точка

преди 6 години

То ще са едни избори...мани мани!

10

bolbov

преди 6 години

Бил съм в Куба прекрасна страна с очарователен народ.Бедност е относително понятие български милионер е бедняк в сравнение с американски милиардер,но и двамата не се оплакват.В Куба е така това,което ти трябва за да живееш без да си застрашен по закон ти е осигурено от държавата и за това са свободни щастливи .

9

Анонимен

преди 6 години

Този филм "Надбягване с един кон" вече много успешно се прожектира у нас вече трети мандат. Същите хора, от които искахме да се отървем през 89-та, с червените книжки, пак са ни седнали на главите и си развяват байрака. И ни смучат. Разликата е, че преди ни смучеха и оставяха и за нас. Сега ни смучат до кокъл.Някога ни разправяха, че живеем в светлия социализъм, сега сме вече "демократи".

8

Анонимен

преди 6 години

В Иран, Китай, от 2018 в Куба, дори в Турция, след референдума, президента има право *** два мандата, общо за целия си живот. Без значение дали да с прекъсване или не.Само в Русия, някой може да управлява докато започне да се н... ра.

7

Shopp™

преди 6 години

Само една година!Аз имам чувството, че този умря преди 10 години поне.

6

Анонимен

преди 6 години

Бургъзз Такива куци ...Колко били щасливи ги разправяй на децата. Щастието е относително нещо. Говорим за стандарт на живот и свобода на живота. Всеки е виждал куба и няма смисъл да си измисляш истории. Куба е нарицателно на машина на времето , евтиния и трафик. Ако си невеж по въпроса , не се мъчи .

5

siktir

преди 6 години

До BurzumТоя филм дего го показват в Куба се казва "Надбягване с един кон" и сме го гледали половин век. Като ти е интересен -отивай там.

4

Анонимен

преди 6 години

Като чуя или прочета за Кастро и се сещам за най-великата роля на Ал Пачино БЕЛЯЗАНИЯ. Пускам си зловещия саундтрак сега.

3

Анонимен

преди 6 години

Там избори няма. Или си с нас или против нас. Тая държава е застинала преди 70 години. Всичко е с руини и старост. Явно има и по заспали от нас :))

2

Циник

преди 6 години

"Същевременно се очаква Раул Кастро да остане начело на Кубинската комунистическа партия - единствената официална политическа партия на острова"Може пък купоните за са,пун да отпаднат...Или не.....

1

Анонимен

преди 6 години

Комунисти, милорд!