163

Каравел Величков

преди 1 година

Бул. Сливница трябва да се продължи към Малашефско шосе до магистрала Хемус. Около нея е хубаво да се изградят много небостъргачи и да се пусне метро от паметника Левски до Кремиковци. Тогава ще идват повече инвеститори в Кремиковци и ще се съединят крайните квартали със столицата. Това ще е най прекия път през София и ще свързва магистралите около нея. Това ще бъде най важния булевард в столицата.

162

Иван Яснополски

преди 1 година

Небостъргачите са история, бъдеще и символ на всеки народ. България може да се нареди до напреналите народи с изграждането на небостъргачи в много български градове. Но първо трябва да знае всеки че невбостъргачите са от 100 метра нагоре или от 40 етажа нагоре. По ниските сгради са високи здания.

161

Невена Янкова

преди 1 година

Участник от Бик Брадър иска да строй небостъргач до Варна висок 1200 метра. Ако не му пречат и построй кулата, Варна ще стане Световно известен град. Това ще бъде символ за държавата и града. Ако бъде построен някога този небостъргач, много българи ще се чувстват горди.

160

Асен Георгиев

преди 1 година

Има *** който не искат строителство на небостъргачи в центъра на столицата. Дори имаше такива който не искаха да се строй хотела на Солни пазар. Но сега този небостъргач краси столицата.

159

Зарко Панов

преди 1 година

Ако до хотел Хилтън построет висок въртящ се небостъргач, страната ни ще стане световно известна с новия символ на държавата и столицата.

158

Ангевлина Якимова

преди 1 година

В столицата ни има много красиви сгради. Ако са над 40 етажа ще се наредят в класация за най красиви небостъргачи. София се нуждае от нови символи.

157

Ненка Цанова

преди 1 година

Заради корумпирани служители в кметството, забавят строителството на много небостъргачи. Време е вече и в София да се изградят небостъргачи от 60 до 100 етажа. Само така ще забравим за некачествените панелни блокове с изтекъл срок на годност.

156

Деспина

преди 1 година

Около централна гара прилича на селско бунище. На мястото на старата автогара до бул. Христо Ботев трябва да се разчисти и да се изградят няколко небостъргача с търговски центрове, хотели, офиси и жилища. От страни покрай линийте трябва да бъдат построени много небостъргачи до гара Подуене. Така столицата ще заприлича на Европейски модерен град.

155

Ники

преди 1 година

България има велики исторически личности. Може и на тях да се кръщават имената на небостъргачите. Например две кули над 80 етажа да се казват Кирел и Методи. Може 60 етажен небостъргач да бъде във форма на робот. Има много форми който може да бъдат използвани при строителството на кули. Хубаво е в София да бъде построен поне един въртящ небостъргач. Колко са по високи толкова са по красаиви небостъргачите.

154

Серафим Джендов

преди 1 година

България за да не бъде бананова държава, трябва да изгражда големи и красиви небостъргачи, да построй ж.п. линий за свръх скоростни влакове които развиват над 300 км. Трябва да се построй нов Национален стадион годен за провеждане на Евро финали и Световни и Европейски първевнства. Но за целта политиците не трябва да ограбват държавата.

153

Анонимен

преди 1 година

Тоя където премахва коментарите нека Бог него да премахне.

152

Николина

преди 1 година

В южните квартали до Витоша строят блокове през два метра и в зелените площи.В същото време между кварталите има не застроени площи където може още един нов град да се построй. До Витоша трябва да се правят много паркове а кварталите да се съединяват със строителство и нови булеварди.

151

Ненчо Паунов

преди 1 година

Докато корумпираните размотаваят инвеститорите на небостъргачи, турската фирма която щеше да строи на две места фалира.Така корумпираните попречиха и на китаиска фирма която искаше в Равно поле да строй българския Лас Вегас.

150

Анонимен

преди 1 година

Не махай коментарите бе ***.

149

Янаки Пашов

преди 1 година

Небостъргачите са красиви когато са много и различни и на разалична височина. Така ще бъдат отличителен знак и символ за държавата. Трябва да имат и различна форма. От покрива на истинските небостъргачи ще се вижда прекрасна гледка от целия град. За да не бъдат празни, трябва да имат жилища,офиси и магазини.

148

Наташа Янкова

преди 1 година

Освевн строителство на болници и детски градини трябва да бъде забранено друго строителство освен небостъргачи. Само така след сто години ще се доближим до цивилизования свят. Но властите и кметството не трябва да пречат за строителството на небостъргачите.

147

Николай Евтимовя

преди 1 година

Правителството и бастуните от кметството не построиха нов Национален стадион. Освен това не реставрират колизеума в столицата. Превърнаха столицата и държавата в бунище на Европа но никога няма виновни. Затова не затвор а трябва да бъдат екзекутирани. Освен това няма нито един небостъргач над 60 етажа.

146

Нина Николова

преди 1 година

Сградата на площад Македония е хубава но не е небостъргач. В столицата има много красиви сгради който не са небостъргачи. Това е голяма грешка, защото ако са над 40 етажа или над сто метра вече ще се водят небостъргачи. Кметството в София харесва кпомините на ТЕЦ София до гарата, вместо около нея да се изградят небостъргачи. От цяла София се виждат грозните комини на ТЕЦ София. За цървулите от кметството е гордост да бъде грозно около гарата. Освевн това превръщат столицата ни в най грозния град

145

Родриго

преди 1 година

Няма един небостъргач където властите да не са попречили за неговото строителство или за ограничаване на височината на небостъргача. Политиците които се плашат от небостъргачите и трамвайните линий е по добре де си ходят на село. Такива селяци не трябва да замърсяват въздуха в големите градове.

144

Петракиев

преди 1 година

Правителството и кметството освен че пречат за изграждането на небостъргачи те ограничават местата където ще се строят небостъргачи. Първо на всяка сграда не се казва небостъргач. Тия *** неразбраха че небостъргачите са над сто метро или над 40 етажа. Това е дискриминация и некомпетентност да се строят небостъргачи само на две места. Освевн това до небостъргачите строят десетина етажни сгради който загрозяват пейзажа.