9

Анонимен

преди 6 години

До 8 Ако е за техника и мебелировка, защо да не изчакаш една година. Ако ти трябват неща за $20000, може да агитират вземеш за $8000. Чакането, си е напълно оправдано.

8

до 5 от славянин

преди 6 години

Особено впечатляващо е как се бият ''богатите'' задокеански скотове за преоценените стоки в черния петък!

7

до 5 от славянин

преди 6 години

Американците сигурно затова цяла година чакат черния петък, защото са ''богати''! Атлантичетата трудно събирате две и две!

6

Proroka Oleg

преди 6 години

добре че печатат пари и връщат данъци всяка година и дават помощи на 95млн души, да 85 млн души взимат някакъв вид държ.помощ. спре ли печатницата, САЩ изчезва те разбира се много добре знаят това......

5

Румен

преди 6 години

е,в България намаленията бяха от 6% до 30% .и всеки ден е някакъв,черен петъксъбота и неделя -крейзи дейспонеделник -кибер понеделниквторник,сряда,четвъртък - ловци на офертиВсеки ден е промоция!До 90%!

4

Анонимен

преди 6 години

Американците са богати и затова харчат милиарди за 2 дни.А руснака още смуче одеколон и чака поредната реч на Вожда :))))

3

Анонимен

преди 6 години

Тям всичко си в е норма. Въпроса е нашите "папагали" тук , кога ще измислят някоя своя работеща система. Копираме и пак неможем. Ама като гледам капацитета на коментиращите тук....Може би е нормално и това :))) То акъла в БГ стига само за плюене..баш по селскии.

2

Анонимен

преди 6 години

Е, това е да го правят на практика: We make America Great again!

1

Батко

преди 6 години

Успокояващо е че най мощната държава на планетата е добре. Други биха поискали България да е по добре, но всички знаем кое е най важното!