38

ББ

преди 6 години

До 39 До 33 Щом си излизал значи си бил доверено лице или просто казано ТОПАЧ така че глупостите ги пишеш ти

37

Анонимен

преди 6 години

Това вече е дъното на българското правосъдие!Веселин Топалов не се явил на дело заведено с/у него от някой си бивш член на БКП.Много ли е трудно без тези гръмки фрази зсъда да се произнесе с присъда,която ако наказва госп.Топалов ще е в дадена сума,а ако го оневинява ищеца ще заплати разходите по делото.Това за първи път ли щеше да се случи?Цяла България вече знае за корупционните сделки на *** Нинова но,прокоратурата си "трае".В същото време Веделин Топалов го издирваме у нас и в чужбина!

36

до 37

преди 6 години

Ти ако си правил така, аз не съм. Каква група сънуваш, когато бях сам в Франция? И не бях член на никаква партия. Престани да си измисляш! При това много съмнително се правиш на добре запознат. Да не ди бил доносник?

35

Анонимен

преди 6 години

До До 33Др. комунист от 36 , лъжеш , че не си бал с придружител от ДС. Неофициално един от групата или самия ти сте инструктирани какво и как да правите. Не е задължително официално да има щатен служител на ДС . Ако си член на БКП получаваш инструкциите и като се върнеш докладваш .

34

До 33

преди 6 години

Смешен си. Да беше поизчакал да няма живи свидетели на онова време и тогава да си пишеш лъжите. Излизаха си хората от България и без придружител от ДС. Аз съм ходил сам до Франция и не съм имал нищо общо с ДС. Познавам и други хора, които излизаха извън България и нямаха придружител от ДС, както твърдят некадърниците, за да опвавдаят защо те си стояха в България.

33

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали е клевета, но очевидно бившото шефче се изявява и държи точно като агент на ДС, впрегнал е цялата държавна машина да обслужва егото си, и да смачка един достоен българин, който му е казал истината в очите!

32

Анонимен

преди 6 години

Очевидно съда ни няма проблем с Брендо, но с Веско Топалов има...Егати държавата!

31

Анонимен

преди 6 години

Съдебната система може ли да падне по-надолу ?Неееее, невъзможно !По-младото поколение не знае, че никой не можеше да излезе в чужбина без да е придружен и следен отблизо от екип на ДС, дегизиран като ръководител или предодач, или друго

30

Активист на БКП

преди 6 години

Тоя е много опасен !!! Може да си служи с топове ! Даже има два топа!

29

.

преди 6 години

Ще издирват най-добрия ни шахматист, че казал на някакво дърт коми, че е агент на ДС, а Галеви щракат с пръсти, нагла, корумпирана и некадърна пасмина !

28

Анонимен

преди 6 години

За това Григор си живее в Монако и говори зле български. Та и Топалов може да играе за друга държава и никой не трябва да му се сърди.

27

ББ

преди 6 години

Българския чиновник вече е античовек калинките са по-лоши от еничарите по турско факт

26

Анонимен

преди 6 години

Нашите "руски протежета " му го връщат дет каза ке онзи ( Крамник) за 6 минути ходи 5 пъти в тоалетна и руснаците за пореден път станаха за смях пред целия свят.България е пълна с продажни мекерета.

25

Анонимен

преди 6 години

Като в американските филми заяждаш ли се с агент на Държавна сигурност веднага ставаш общодържавно издирван.Само забравиха да кажат, че е опасен защото притежава мозък на шахматист.

24

Анонимен

преди 6 години

Защо Топалов да доказва дали Сергиев е бил в ДС, нали имаше комисийка по досиетата, да питат тях. Ако е разсекретен - значи Топалов е прав, ако не е разсекретен - значи Топалов пак е прав.

23

майорски

преди 6 години

Вси4ки пред закона сме равни !!!щом трябва да се яви пред съда.... да се яви ...може винаги да отложи ислушването по уважителни при4ини...същото бе и със Стои4ков... като е голям футболист ...да му разрешим да бие журналисти ...така ли ...та и сега с тоя ... като е голям шахматист да клевети и обижда му е разрешено...??Съд! ...като е толкова отворен и знаещ....да си плаи глобата ...А уважението за световните му титли ...го има от мен! .. Но толкоз и нищо пове4е!

22

Анонимен

преди 6 години

На съдебната система май никой не и обръща внимание, та решиха да си направят малко реклама на чужд гръб,за да я забележат че я има :)

21

Анонимен

преди 6 години

Тия от Софийското народно съдче по-ниско могат ли да паднат?

20

Джингиби

преди 6 години

О, свещена простота! Не бил световен шампион, не бил легитимен, титлата не била призната и измислена??!!! Що за *** трябва да си, че да пишеш такива помиарщини?!! Кой да я признае, бе, КОМ съвета ли? Да се знае - Русия, Индия, Украйна и България са единствените държави, които са имали световни шампиони при мъже и жени в историята! Кой какъв е, времето показва! Организаторите на онзи цирков мач в Елиста с Крамник, тоалетната война, и техните местни протежета стоят зад тази акция - мерзавци!

19

Анонимен

преди 6 години

Кобрата втория след тоя със синята риза) и той нареден там да играе шах. Муахахахахаха...