130

ШматкофонХамбурски

преди 6 години

Маричков по-добре див селянин да съм от колкото позорен музикант минал на другият бряг ! Такива като теб може да са на мода но са срам за родителите си и България . Аз обичам песента ВОДНО КОЛЕЛО

129

Бам Бам

преди 6 години

Простакът си е ***! Маричков не си затъкна устата, дори и след като в пияно състояние уби човек на пътя. Човек, без селяндурско-просташкото му самочувствие в подобен случай би се скрил в миша дупка, особено след като е бил престъпно оправдан.

128

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

добреа, демократете се обединиа, живнаха и на зетя на бриго хората, излезнаха волгин и оня пияница, сега от нафталина извадиха назначения вокалист на щурците, безгласната буква плевнелиев го уредиха с хубавото деси? дали ни не чека нов сценарий "луканов" , или идат нови президентски избори?

127

Анонимен

преди 6 години

Ае писна ми някой от екрана да ни обижда.

126

Анонимен

преди 6 години

мазен алчен нагаждачя кажете кая беше групата на соцаи утепа невинни хора- и го показват па и се изокал каква била нациятате не всички са като тебе бе нагъл дуркохората нямат вина че ти е толкова малко онова под шапкатадето стига само да се нагодиш

125

споко селяндури

преди 6 години

Тези за ,които той говори веднага се разпознаха и се обидиха.Те винаги се засягат на произход.Ясно е,че не става въпрос за хора родени на село или в малък провинциален град.Отдавна тази дума е символ на простащина,наглост,арогантност,ниска култура.И както ***** не означават непременно обратна сексуална ориентация и етност,така е и със се лянин.

124

Бръмбар

преди 6 години

Нещастен *** със самочувсвие?!?

123

Мале, Мале . . .

преди 6 години

Мале, мале, Човека ви каза :"*** сте" и вие почнахте един през друг:"Се-лян-ду-ри сме, се-лян-ду-ри сме...!"

122

Анонимен

преди 6 години

Доста неадекватно разсъждение: един вид нещата стават все по-зле, но това е верният път.... Да, ако целта е да се скапе нещо - да. Но иначе лиричният герой си е за психиатър.

121

славянин

преди 6 години

Ами благодарение и на такива като теб, за които ''времето беше ваше'', станахме селска нация, щурчо!

120

Анонимен

преди 6 години

Абе все по-малко селяни има вече. Селянин е хубава дума. Селянинът обича земята, обича стоката си.Може всички ни да храни с труда си, но вече и това му е отнето. Сега има селяци тарикати и бандити. Всичко се опошли.

119

emigrant

преди 6 години

само вижте ежедневните катастрофи и това е достaтъчно да се види какви има в тая ш...на страна!

118

NY

преди 6 години

за манталитета е прав-толкова простотия и наглост едва ли има някъде другаде

117

Анонимен

преди 6 години

Лошо няма да си селянин. Човека много точно си го казва - с тарикатския манталитет, толкова.

116

Анонимен

преди 6 години

Вярвай си,ако си нямаш друга работа.Те, будните избягаха одавна,тук останаха заспалите.

115

маде ин Булгари

преди 6 години

Кирил Маричков е убиец!

114

Анонимен

преди 6 години

След 9.9.1944 селянин означава комунист, а не земеделец или животновъд, както е преди това. Обикновено селянинът е комунист, дошъл в София.

113

МТС

преди 6 години

По правилното текезесари с каскети на 72 г и отгоре.

112

?

преди 6 години

Ех ,селянин селяни и 80 % сте селяни и България е селска страна ,хм ,а какво лошо има да си селянин ?

111

водач на МПС

преди 6 години

Точно от будните хора властта, която и да е тя, я е страх ! Ето защо будните хора, ако все още са останали такива, биват подложени на подслушване, наблюдение и на следене! Постоянно - 24 часа в денонощието. В домовете им са наслагани бръмбари без тяхно знание, да не говорим за разрешение. Вътрешна Сигурност на Управлението за Безопасност ги разследва постоянно и се чуди какво престъпление да им припише... Всичко това го казвам от личен опит.И това продължава вече 8 години !!!