18

Иван

преди 6 години

Тоя ненормалник,колкото по-рано го импичнът толкова по-добре. Продължава да играе по свирката на Путин.

17

пенко

преди 6 години

ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ ОСВЕН АМЕРИКАНСКИТЕ ЩАТИ НА ЗЕМЯТА НЯМА ДРУГ НАРОД ,КОЙТО ДА ПОДКРЕПЯ ПОРЕДНАТА ГАДОСТ НА БРИТАНСКАТА КОРОНА -...А ИМЕННО : ЛИШАВАНЕТО НА 30 МИЛИОНЕН НАРОД ОТ ДЪРЖАВА !!! ПОЯСНЕНИЕ : НАЙ-ДОБРИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТУРЦИЯ БЕ КЮРД И СА КАЗВАШЕ ТЮРГУТ ЙОЗАЛ , А НАЙ ДОБРИЯТ ЩАТСКИ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЕ КАЗВА ЕЛИЗАБЕТ МОШЕ МАЙЕР !!!

16

eni4er

преди 6 години

Първо се отчита на Ердоган,после ще оведомява департамента.

15

Новина

преди 6 години

За найвници!Има и други начини!Въпросът е ,какво ще му обещаят на Тръмп в Замяна!

14

Анонимен

преди 6 години

Прекрасно е когато чрез ТАСС разбираме "новините" в САЩ!

13

Анонимен

преди 6 години

YPG в Турция се водят терористична организация, което може и да е така. Смята се, че са близки до PKK, имат връзка помежду си или направо са едно и също нещо.

12

държдепа скърца

преди 6 години

Към този момент няма планове за изпращане на нови партиди с оръжия за YPG. ПентаЛгонът не е чувал за плановете на бай Дончо и продължава да изпраща оръжие на кюрдите по старите планове. Новото, което прави е да провокира кюрдите да заемат местото на зачистените идиловци във въоръжената борба срещу Асад.

11

Анонимен

преди 6 години

Гаддните кюрди и сирийските бунтовници пуснаха 2500 терористи от Рака заради сделка за прекратяване на огъна, които веднага тръгнаха към Турция. Най вероятно половината от тях са вече в Европа. Това стана с мълчаливото съгласие на Пентагона и английските МИ6. Не само оръжията, ами и живота да им спрат ! Те не заслужават държава, и са по долни от *** !

10

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо изненадващо,защото човека Тръмп е забравл ,да съобщи и на Президента Тръмп,който да уведими и подчинените си.Все пак дядо Доналд е на години, и е нормално ,да позабравя!

9

Кога

преди 6 години

А кога САЩ ще напуснат Сирия кадето се намират незаконно и ще спрът да помагат на терористите?

8

Анонимен

преди 6 години

Бреейй къде са троловете, да не би да са им орязали и заплащането и да са ги уволнили и тях внезапно..?

7

demograph

преди 6 години

Тръпетът упорито си бачка за Путников. Така резен по резен храни мечката. Но да тя ще му пусне топките, не се знае. Щатите яко я закъсват. Сега с Тромпи начело те са като мечка със синджир на носа на гореща тепсия..

6

Анонимен

преди 6 години

Както винаги Ердоган пак постигна своето. Не знам как го прави, но накрая всички му клякат.

5

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААТака бешедо вчера - Дончо е забранил доставките на оръжие за кюрдите. Пентагона бил изненадан, за кюрдите - не знам. Във всеки случай, САЩ се опитват да възстановят отношенията с Турция.

4

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААА краля на Саудитска арбия тежко болен на 80 и години отиде на килимчето пред Путин преди 1-2 месеца.

3

Обичам експерти

преди 6 години

Сега се чудя къде са онези дето онзи ден ми обясняваха как САЩ ще изхвърлят Русия, Турция и Иран от Сирия и които ми слагаха минуси като коментирах, че САЩ изоставят всичките си съюзници в региона.

2

Румен

преди 6 години

еее,как не знаят?да поглеждат в Туитър

1

Анонимен

преди 6 години

rijavata koza dostavi orijiq na teroristite no izgubi kerkuk revaha kato pelenacheta begaha kato sprinyori na 100 metra xa xa xa