355

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--348;А на теб казвал ли ти е някой колко си ***?

354

Гост

преди 6 години

Много правилна констатация,в сащ положението е трагично дори като гледах преди време филма спешно отделение беше намекнато как голяма част от хората немогат да си позволят да отидат на лекар!а когато някой без роднини умре се взимат лекарствата от дома му за да ги дадът на някой нуждаещ се. Цял свят е в криза, да не говорим за глупавото отношение и санкции от страна на европейският парламент спрямо русия което допълнително утежнява нещста.русия винаги е успявала да се съвземе!!

353

Демократ

преди 6 години

Руснак това е равно на верблюд-знаете ли какво значи това на руски-камила,от руски това значи на български превод,човек,който яде всичко,храна,слама,треви,бурени-абе всеядни животни май ще излезат братушките,ядат каквото и да е,само да имат нещо в стомасите си,и тези всеядни тревопасни твари ще ни казват какво да правим,хаха,РУСИЙО колко си пропаднала,боже,ай върви си в |Сибир да папаш желъди,хахаха нещастници руски

352

Йово

преди 6 години

Защо от години не съм чел за просяците и престъпността в САЩ. Интересно е защо в българските медии не само тази но и много други не показват официалните статистики за бездомните в света. Последната статия от 2010 г. се казваше че в САЩ бездомните са най много от глава на населението от всички развити държави. Относно демокрацията защо никой не пише за индианците и техните права в САЩ. Такива статии няма да ги прочетете в БГ нет пространството или електроните и хартиени медии.

351

ГОСТ

преди 6 години

До ПарижРУСИЯ МИСЛИ ДАЖЕ МНОГО ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ И ГИ ЗАЩИТАВА ДОСТОЙНОООООО ТЕ СА НОМЕР ЕДНО В СВЕТА ПО ВОЕННА МОЩ, А АКО НЕ БЕШЕ ТАКА КРАВАРИТЕ ДО СЕГА ДА ГИ БЯХА ПЛЯЧКОСАЛИИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА ГИ ПРЕВЗЕМАТТТ ОТ ВСЯКЪДЕ СА ГИ ОБГРАДИЛИ И АКО РУСИЯ НЯМАШЕ ТАЗИ ВОЕННА МОЩ ТЕ ЩЯХА ДО СЕГА ДА СА Я ПЛЯЧКОСАЛИ А ТОВА ДА СИ НАЙ - МОГЪЩАТА ВОЕННА ДЪРЖАВА ИЗИСКВА МНОГО СРЕДСТВАА

350

Анонимен

преди 6 години

Картошки, самагон и махорка - това е щастието за руснака.И речите на Батюшка, разбира се!

349

Баба Ванда

преди 6 години

Русия ке падне...писано е

348

Париж

преди 6 години

Русия не мисли за собствените си граждани, та какво остава другите народи. ЕС е най-доброто място за живот, много пред САЩ дори. Останалото са алабализми и клавиатурна гимнастика.

347

гошо

преди 6 години

Руснаците не ги мислете. Ще се справят и няма да мрънкат. За разлика от нас.

346

Анонимен

преди 6 години

Руснаците винаги са живели в бедност и гнет. Те не са европейски народ.

345

Жо

преди 6 години

Тези от Дойче Веле ( в началото на статията) да бяха дали линк към института...на сайта на Росстат..просто нама такова изследване...Аз така се боря с фалшивите новини...иначе си драскайте!

344

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново, *** си е ***.

343

Трак

преди 6 години

Съжалявам русофили , но вече никой нормален българин не харесва Русия.Даже и потомствените руснаци се наричат украинци.Приемете истината и се извинете за всичките свинщини , които сте сторили

342

Анонимен

преди 6 години

руснаците няма как да ядат , а американците няма как да станат от канапето... а ние сме в гроба от глад...

341

Анонимен

преди 6 години

Руснаците все по-бедни, а щатите все по-черни.

340

Анонимен

преди 6 години

Е то има горди и достойни народи, които не са скотски принизени да се интересуват единствено от плюскането. Техните граждани не са по 170 килокрама след диетата и не са затъпяли от телевизия и гмо. Достойнството е скъпо удоволствие и като такова е непознато за скотляците, чиято единствена грижа е пълния търбух и отделянето на отпадните вещества в последствие.

339

Анонимен

преди 6 години

путин яко е загазил верно.. само американските тролов е останаха :D

338

Анонимен

преди 6 години

тука 8% умират от липса на храна...

337

Анонимен

преди 6 години

Статията и изследването са 50% лъжа и 50% измама. Типична идеологичеака статия, за очерняне. Просто е използвано клишето от 1951г. само че с обратен знак. Същото се пише и за Китай.

336

Бедните ми русофили

преди 6 години

Май Путин съвсем е фалирал , щом не може да плаща на троловете си за нощна смяна.Каде сте бе русофили , май любовта ви към Русия не е безплатна , за разлика от омразата ви към България.Добре , че Левски не може да види този резил.