98

Идеалист

преди 6 години

Жените главно упражняват насилие върху мъжките портфейли!

97

Идеалист

преди 6 години

Майки, пазете синовете си!

96

Анонимен

преди 6 години

До съдиятаА ако детето е от друг мъж и предишен брак?Кажи на кого ще го препишеш съдиЮ (футболен предполагам)!

95

Анонимен

преди 6 години

До MъжеЛичи си, че нямаш никакъв опит с жените! Хайде, като понатрупаш такъв, ела да даваш съвети!Жената моуто момче невръсно е толкова долно и подло същество, че и на най-кроткиьт и благ мъж може да му изкара нервичките и бесовете. Просто не ги познаваш синко...

94

Mъже

преди 6 години

Когато жена ви тормози психически тормозете я и вие. Не е необходимо да си цапате ръцете с нея. Просто ако не ви харесва нещо което прави блокирайте желанието и, волята и да го прави като се отнесете с нея така както тя се е отнесла с вас. С нейните игрички по нейната глава. Да види хубаво ли е... Само ограничените хора решават проблемите с юмруци.

93

v

преди 6 години

Цивилизацията ни не е застрашена заради намалено насилие срещу жените,а заради мъжете,който са възпитани в неморалност и това,че да трупат бройки за тях е добре и не се отразява на тях по никакъв начин,а страда цялото общество.Вследствие на което, жените търпят подмятания,подканвания,принуди,насилие.Докато не се превъзпитат поколенията,няма да се противодейства с никакви затвори и глоби.А впрочем истинската религия Християнство казва хората да се женят по свое желание от обич и на зряла възраст

92

v

преди 6 години

До Анонимен ДО НОМЕР 96- О така ли и кой го предизвика това с прическите? Заради мъжете и техните злоупотреби. Според тебе всички престъпления срещу жени трябва да продължат, да сме ваши роби така ли?И като си искат човешките права са феминистки? Знаеш ли как се възпитават мъжете - да трупат бройки и така те тормозят психически, изнудват жени за неморалности,принуждават,насилват.А жените с възпитавани да имат семейство и деца. Обаче мъжете като ходят до 40год кой е виновен

91

съдията

преди 6 години

до адвоката, адвокате как ще и препишат детето за гледане ако няма да речем доход и имот, отиди да си провериш температурата

90

до 97

преди 6 години

Това за детето и самоизбиването са си твои интерпретации и моля да не ги слагаш в моята уста. Аз знам едно. Понякога за да спреш един насилник е нужно да отвърнеш със същото за да се усети че е в грешка. Пропускаш обаче най-важното което ще повторя. Първопричината за насилието към нас я търсим първо в огледалото. Не я ли отстраним става още по-лошо.

89

Анонимен

преди 6 години

И между двата пола се срещат големи гадини, обаче нищо, ама абсолютно нищо не те оправдава да посегнеш физически!

88

Тъпанар

преди 6 години

"Почти всяка четвърта българка е била жертва на някакъв вид домашно насилие..."Мъжете на останалите почти 3/4 могат да се похвалят със същото...

87

Анонимен

преди 6 години

До до 94И какво предлагаш? С това "или го превръщаш в боксова круша"? Да се избием взаимно, а може би за разнообразие да бием и детето ли?

86

Анонимен

преди 6 години

почти всяка четвърта българка е била жертва на някакъв вид домашно насилиеТия нормални са като говорят това? При такова разширяване на понятието за насилие скоро ще се окаже,че всяка българка всекидневно и неколкократно търпи насилие. В САЩ ако една жена не си харесва грима, прическата и т.н, но ти кажеш,че й отива това се смята за насилие и тя може да те осъщи. Разрушителното влияние на т.н. феминистки стигна много далеко и заплашва отношенията между половете у нас.

85

до 94

преди 6 години

Ако някой те ползва за боксова круша или го разкарваш или и ти го превръщаш в боксова круша, но каквото и да предприемеш първо отстраняваш причината в самата теб, което е най-трудната част. "Изми" не ти трябват. Те водят само до разделение и конфликти.

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 93Ако това, че ОТКАЗВАМ да ме ползват за боксова круша, ме прави феминистка, ами ок, такава съм!

83

Анонимен

преди 6 години

А в тая пародия на държава не е останал и един българин който да не е станал жертва на всякакво насилие от страна всяка първа българка... ама това не го пишете нали?!? Всички които пропагандират феминизъм са жалки и смешни кретеноиди работещи за собственото си унищожение без дори да го осъзнават. ФЕМИНИЗМЪТ Е ВРЕДЕН и за двата пола. Той превръща жените в мъже, мъжете в жени а всички накуп в ментално и сексуално увредено стадо овце. Някой ден ще го разберете, но вече ще е прекалено късно.

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 90Типичното извинение на насилника! Прибираш се във вас ядосан от нещо, което е казал шефът ти, ама понеже не смееш да си го изкараш на него и решаваш да изпуснеш парата като набиеш жената и/или детето и за да ти е чиста съвестта, се успокояваш, че "тя си го е търсила".

81

Cx

преди 6 години

Азис брой ли се ?

80

Анонимен

преди 6 години

Насилието се поражда от несъобразените действия и приказки на жените. Аз имам железни нерви. Може да си представите щом мен ме изкарват извън кожата ми за какво става въпрос. Старите хора са казали. Език кости няма но кокали троши. Та тези приказки за насилието може да си ги заврете отзад!

79

Alpha

преди 6 години

Втората феминистка статия за днес. Докато заедно не въстанем срещу тази пропаганда ще сме на ръба на изчезване като цивилизация.След секс. революция тя определя дали, кога да роди, ако реши да се омъжи. Той няма никакви права, освен да бъде ползван за разплод, ако тя благоволи. Накрая и тя и той са недоволни и нежелани. Ако не се промени нищо скоро ще чуем ходжите по улиците. Просто ще ни претопят.