9

ж

преди 6 години

До :)Кой ти плаща бе ***?Търси работа-не може да има толкова прости работодатело като твойте.

8

Анонимен

преди 6 години

До :)Дали всичко това може да се направи за една година? Как мислиш?За подобен коментар е необходимо поне малко познаване на политика и икономика, акто науки!

7

:)

преди 6 години

Тръмп е пълен ***. Няма нищо велико в позьорските му опити да влияе на световната политическа сцена. Загуби жестоко в Сирия, Китай го прегази за Тихоокеанското споразумение, където останалите страни се разбраха БЕЗ САЩ, загуби доминацията на долара в международните сделки - Турция и Русия търгуват БЕЗ долари, така смятат да направят и арабските страни. САЩ не е била в по-неизгодна позиция от много време насам.

6

срам и позор

преди 6 години

Преди години някакви изкуфели и зависими лица дадоха наградата за мир на Обама а той потопи в кръв арабския свят и създаде ИД!?

5

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИК ЧОВЕК! РАЗРИТА *** БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО!

4

Плазмодий

преди 6 години

Щял да иска, но като се сравнил с Путин и нещо му се отщяло.

3

ясно пиндорси

преди 6 години

А кой реши че този трябва да е личност на годината и с какви заслуги,стига вече ни занимавахте с държавата терорист и нейните президенти.

2

анонимен

преди 6 години

какви са тези просташки класации брокерьт изтреля 58 ракети кьм сирияпродаде орьжие на са за 350 милиарда после на катар за 4 милиарда после на полшанавсякьде е разхвьрлял кораби и самолети уж на учения това е личността нагодината тои бил миротворец всичко в саш е пари пари пари там морал нямапозор

1

Анонимен

преди 6 години

Как да идеш като не си личност на годината и освен в своите нагласени медии не стъпваш,, за да не ти зададат някой неудобен въпрос, бе клоун такъв. Добре че е Путин и Русия да те назначат на работа, шмукльо.