143

Sterling

преди 6 години

Tuka poznatite Bulgari v UK nakupiha imoti v Sofia za 200K nagore... s cel investicia. Tova e edna i ot prichinite za razteza.Ako me pitate, trjabva da si *** da si vlagash trudno prepechelenite pari po toja nachin. Jasno e che teja ceni sa kraino nerealni. Ot EU naskoro ni go kazaha v prav text. Drugoto koeto e, kak ste pochustvash da znaesh che si rabotil i spestjaval cial jivot za nesto koeto sled 10-15 godini ste ima nistozna stoinost, stoto povecheto imoti sa kraino nekachestveni..

142

Батко Ви Рамбо

преди 6 години

Ха дано да има и втори спукан имотен балон, да ги видя тогава изедниците ненаядени. По 300 евро/м2 дано да станат имотите, както си беше в добрите стари времена до 2003 г.

141

Анонимен

преди 6 години

До Нов 144Има и още как. Затова има малки и средно големи къщи за по малките градове за по 100 бона, а в имотите в София са по-скъпи от колкото в щатите.

140

Нов

преди 6 години

Имотен балон няма. За последните десет години доходите в големите градове се увеличиха двойно. Освен това вече има немалко хора с много пари. И тези пари трябва да се влагат някъде. Най-сигурното вложение е недвижимия имот в голям град. Така се спасяват парите от инфлация, рискови банки, ниски лихви по депозити и т.н.

139

Владислав

преди 6 години

Доообре, нали преди два дена пуснаха изследване, че точно в Бояна е най-замърсен въздуха. От газта ще е. Да не говорим удобствата на Бояна с градския транспорт, дори с кола колко време отнема до работа и обратно. Не говорим за други екстри като кални и прашни улици, от чистота с метлите "чистят" , болниците и училищата ни са на ниво, високи доходи, пенсионерите се скъсват от круизи. Полиция, чиновници и съд са в услуга на обществото, ядем качествена храна на ниски цени. Заикономика липиташ

138

до 132 владислав

преди 6 години

ще те взема във фирмата за икономически съветник и ще правя обратното на което казваш. На Бояна отдавана има газификация и само един клошар комшия на ул. Секвоя се отоплява със стари дрехи и гуми. Ще му направим отопление с газ защото баща му умря .. със скъсани чорапи.

137

Аман от разбирачи

преди 6 години

Убедил съм се, че винаги е пълно с някакви всезнайковци, които обясняват това е евтино, това е скъпо! Хубавото на пазара е точно това - той сам определя цените, според търсенето и предлагането. Цените са си нормални. Да не забравяме, че от 2008 до 2015 година всичко поевтиняваше и сега се завръща към нормалното. И стига безумни сравнения с Германия! От хиляди години хората емигрират на юг, а не на север. Точно затова северните народи купуват на юг вили, а не обратното!

136

Moghul

преди 6 години

Тодоре, говоря за м2, а ти не знам за какво споменаваш тези 100 К?. Дали знаеш по-добре нещата от мен. Живял съм 4 години в Германия, в Хамбург. Ходя всяка година. Да, в провинцията. Която е в пъти по-развита инфраструктурно от столицата ни и я предпочитам пред *** купел и офроуд ливади със новоизникнали постройки, вкл. бразилски.

135

Тодор

преди 6 години

Moghul ти чуваш ли се.... ти в провинция в Германия неможеш да си купиш къща под ? 100 000, ти явно си от българите смятащи ,че в чужбина всичко е без пари ,подаряват ти го на всеки ъгъл,даже и пари ти дават д аго вземеш

134

Боби

преди 6 години

Това, че лихвите по депозитите са нищожни, не значи автоматично, че да купиш имот е по-умно. Имотният пазар е като всички останали, там пари се печелят и се губят. Тези, които купиха 2007 г. на баснословните цени и лихви и още плащат, дали са много доволни? Така че, който може да мисли отдавна не се хваща на брокерските залъгалки.

133

Moghul

преди 6 години

Теглете кредити, че не останаха. При положение, че за 90-100 евро/кв2 в Германия мога да си купя къща с двор, аз ще си купя кутийка в овча купел? Освен това страната няма никаква перспектива. Няма инфраструктура, населението се топи, културата е сведена до шушана, бразилците напредват, дебилизация в пълен ход. На каква база са тези цени? Един имот трябва да е 10-12 годишни наема. Така се смята по белия свят. Ако ги купиш по-скъпо, жалко за парите ти.

132

Анонимен

преди 6 години

Не може да бъде, че те в доклада на Еврокомисията само ни хвалят, нали така ГЕРБ ?

131

Лелеееее

преди 6 години

Ако четем подобни анализи на "експерти", вероятността да влезем в лудница се повишава. Оная година експертите ни съветваха да влагаме парите в имоти, щото са евтини, пък лихвите по депозитите клонят към 0. Сега пък от много купуване се е надул балон... Лачествените имоти на пазара не са много, така че не ми е ясно къде е балонът. Освен това предстои бавно, но сигурно излизане в пенсия на панелките - тези хора трябва да имат алтернатива. Стига паника. То щото сме надиплили мангизи та ни е зор...

130

Госъ

преди 6 години

Ами цените може би все пак ще ги понижат леко, защото ако непрекъснато растат тези с ипотеките ще ги продадат на печалба и банките ще духат супата. Важно е да има длъжници! Тази година доста улов имат.

129

Kameno

преди 6 години

Mnogo bulgari prodavat imoti na stokova razmiana bez banki...samo s notarius. Apartament za europeisko patno prevozno sredstvo ot Canada...

128

Владислав

преди 6 години

Някой написа 250 хиляди за тристаен апартамент в Бояна. Първо там се отопляват с печки и дишат мръсен въздух, линийка ще дойде след час и т.н. И второ за тия пари се купува къща в предградията на западна европейска столица - къде точно сам проучи

127

един

преди 6 години

Това е най-слабия финансов министър. Да сиходи. Стига вече с ала-бала приказките. Омръзнаха ни лъжите за развитата икономика.

126

Дино

преди 6 години

Тези *** вместо да ниндават акъл да пояснят защо тихомълком искат да премахнат гарантираният депозит за цяла Европа? Това се върти от седмица и е предложение от европейският парламент. Ако не в имоти ще трябва да влагаме парите в буркани.. тези които имат де

125

amaniamat

преди 6 години

Bg banki mechtaiat kreditni lihvi...

124

Хайде на бдение

преди 6 години

Гоаспод да" поживи "Драгалъвския Велик Крадец и Хвърковатата му чета!До девето коляно!Ходехме по бдения,докато ни крадяха държавицата.