9

Внимателно

преди 6 години

ползвайте морска сол за дезинфекция на вани и джакузита.насипете сол по дъното и промийте бавно с гореща вода.няколко пъти в сифона винаги остаат проблеми..

8

България лекува

преди 6 години

Преди години проучвахме курорти в БЪлгария за лечение на проблеми от съвременен стрес.Отлични резултати за стягане на вагини и усилване на майчината мощ установихме на Беклемето и на БАНско..

7

tete

преди 6 години

gluposti

6

Девил

преди 6 години

Ъъъм всичко хубаво, но ще ми кажете ли на кое викат ***?

5

Анонимен

преди 6 години

Баххти капризната ***. Ако вярвате на статии като тази то най-добре след секс да си изхвърлите вагината на подходящо място за рециклиране щото според авторката тя вече за нищо не става.

4

Лейди Джус

преди 6 години

Който много нещо се гнуси от котенца май май най-обича да говори по микрофона с тонколоните

3

шматка

преди 6 години

Като прескочи 22ч и ставате като Чук-Чук.

2

Анонимен

преди 6 години

Има интимни мокри кърпички.Ти не знаеш ли?!

1

Точно така, слагаме

преди 6 години

ефирно секси бельо, за да впечатлим някого. Но то не бива да се носи не само след секс, а не бива изобщо да се носи. Не случайно една колежка на шега казва, че това бельо е "Само за пред хора" :)Ще го облечеш непосредствено преди да дойде приятелят ти, когато си го поканила на интимна вечеря. Даже още по-добре е да го облечеш чак след вечерята, като се извиниш, че отиваш за минутка до банята. Когато най-накрая решите да поспите, си слагаш памучна нощничка, ако не можеш да си позволиш копринена!