11

Абориген

преди 6 години

Долна дупка от 1854 в която всеки уважаващ себе си човек би подминал колкото и да му се удря едно....

10

Анонимен

преди 6 години

Не е ли по-правилно да се напише (по)пиеш?!?

9

Анонимен

преди 6 години

тоя бар ако беше в България до сега щеше отдавна да е затворен от инспекцията по труда

8

Sir

преди 6 години

Страхотно място. Чудесно е че са успяли да го запазят автентично толкова много години! Сядаш да пиеш бира и си представяш ,как преди 120 г. на твоя стол е седял някой запътил да търси злато в дивия запад!

7

фгн

преди 6 години

Ква изтория веее!!!!!!!!!!!????????Сега може да сме се опростачили,но нии българите сме един от най-древните народи,с хилядолетна история,тез с пъбове ще ни баламосват.Сиктир!Га са е пило ракия тука и индианците не са били почервенели още!

6

acca

преди 6 години

трябва да е да (по)пиеш вместо да по(пиеш), защото така излиза че статията казва "да по история", което е абсолютно безсмислено...

5

Ludoto Lenche

преди 6 години

...kakva istoria be 80%-nitsi...tezi ima 200 godini istoria !...basi smeshnitsite ...

4

Икономов

преди 6 години

Млади журналисти,Аз се възхищавам на вашите енергия и ентусиазъм, но поради присъщите на младостта характеристики, вие сте в риск да допускате някои специфични грешки. И допускате, видно е!Редно е в събота вечер да се пишат развлекателни статии за различни барове в другарските нам страни като Русия, Венецуела и Иран. Не е редно да се пише толкова много за баровете в капиталистическите страни! Това може да навреди на правилното обществено-класово мислене на обикновените хора в България!

3

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО ЛИ КРАВАРИ СА СЕ ИЗБИЛИ ТУК ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.

2

русия=джудже

преди 6 години

Не си интересен ,платен ***.Взимай препаратите за вани и отивай към руската *** ,която има повече общо с Нигерия ,от колкото с цивилизования свят.

1

Анонимен

преди 6 години

Пияниците в САЩ обичат да швъркат евтина бира в прашасала обстановка, а в свободното си време стрелят по 12 годишни деца и изнасилват жени това е САЩ.Идокато краварите се забамляват умопобъркания им президент пише туитове и играе голф по цял ден а през другото време продава оръжия за масово унищожение.