13

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми за Македония!Тия след 10 години ще ги няма!От Албания непрекъснато се заселват там все млади хора!Също като в Косово!Там няма село без албанци!

12

Грък

преди 6 години

Бог да пази БЪЛГАРИЯ от този ПРЕДАТЕЛ

11

Грък

преди 6 години

Македония не е държава А Провинция

10

Анонимен

преди 6 години

От ЕС искат да се приключи с Изолация та Р Македония. затова бутнаха Груевски, затова дадоха шпионски записи на Заем, затова натиската Борисов по време на нашето председателство да се сближи с Р Македония и затова не ни отнеха европредседателството макар да сме най-корумпирани.

9

Анонимен

преди 6 години

За България е много важно Р Македония да влезе в НАТО. Това означава стабилин граници. това означава че тя не може да има претенции към България, нито Алабания- към нея. Но тя няма да влезе в НАТО докато не изпълни определени поставени й цели, независимо кое правителство е на власт. Толкова по-добре ако Заев успее да ги изпълни. Сред тези цели е спиране на конфронтацията с България.

8

гоце

преди 6 години

МАКЕДОНИJA на македонците

7

анонимен

преди 6 години

мен ме интересува като се смени това правителство на следващите избори какво ще стане с тези споразумения и какво стана с плочата потрошена от македонскияпияница

6

Илия Луков

преди 6 години

Проклета и триклета да е Европа дето ни раздели!!!!!!!!-Народна песен

5

Анонимен

преди 6 години

Четете за геноцида над българите в Македония, терора и до днес, преди да ги критикувате толкова остро. Ако се убедят че са ги лъгали и манипулирали може да станат по-българи от вас.

4

това е БЮРМ FYROM

преди 6 години

Няма такава държава,няма такъв език.Тази територия е населена с албанци и българи и хора с промити мозъци,които генетично им е заложена омраза към българите.Те ни мразят.Не знам кой му нарежда на премиера тази политика към западните територии,но тя не е правилна.Дори тези,които се пишат българи за да вземат паспорти в ЕС ни мразят.Така наречените македонци са най-големите гадове.Гърците така и не ги признаха.

3

Анонимен

преди 6 години

НАЧАЛНИКЪТ НИ ГО Е ПУСНАЛ, НЯЧЯЛНИКЪТ ЩЕ СИ ГО ПРИБЕРЕ.

2

ГОСТ

преди 6 години

ТОВА СА ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИИИИИИ, НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЧЕ МАКЕДОНИЯ ТРЯБВА ДА ВЛИЗА В ЕС И НАТО ТОВА СА ЛЪЖИИИИИИИИИ ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИИИИИИИИИИИИ РЕЗИЛ РЕЗИЛ БЕ

1

Анонимен

преди 6 години

Расла тиква на бунище. Този наистина се хили като тиква.