15

До румен

преди 6 години

И по темата. Това е удар на банките по бедните. Не по богатите. И пак е в печалба на банките. В мненията на хората е ясно обяснено защо.

14

До румен

преди 6 години

Няма в България фирма, която да няма банкови сметки и да не оперира с големи суми само по банков път. Аналогично и богатите не дуржат пари в буркан, а на сметки. Щото така е удобно оперирането с пари. Печалбите на богатите, ако са законни, са от дейността на фирми, а не от лихви на банки.Толкова ти е икономическата култура и на теб Румене, колкото да ти се чудят хората що изобщо си правиш труда да четеш, като не разбираш какво и защо са написали. Разбирач си. Ха. :)

13

Румен

преди 6 години

Българина има много ниска финансова култура като цяло.КТБ кой я напомпа с държавни пари и кой я фалира?хората?или правителството?Чета мненията тук и се смея ...хората с пари ,писал един ,...си ги държали в банките!Всеки лев в банката е умрял лев...не носи пари на никой...точно затова лихвите са нищожни,за да се въртят парите в икономиката.На банката защо са й пълни трезори с хартия?Защо лихвата по депозитоте не е ...50%?Нали никой няма да прави нищо,всеки ще живее от лихвите...И?

12

До анонимен

преди 6 години

Така е. Честните хора сме без пари, ама шеф по банка превежда мизерната заплата. А на банката не и се носи отговорност за защита. Това е проблем не за милионера, дето бълха го ухапала, ако му изчезне една от двадесетте сметки, а за онези, дето нямат пари и като крадци ударят мизерната заплата и я източат от банката, остатъка от месеца е на фотосинтеза.

11

Анонимен

преди 6 години

KOITO IMA PARI V BANKATA NEKA SI GI ZAGUBI,SHTOM SA V BAKATA ZNACI SA IZLISHNI.KOITO IMA PARI V BANKA,OZNACAVA CE E KRADEZ.CESTNITE HORA SA VINAGI BEZ PARI

10

Бачо Тенко

преди 6 години

Много неграмотно оформена публикация.

9

Да

преди 6 години

Да живеят интересите на банките. За пореден път. Пък нас обикновените хора кой ли изобщо ни брои , че съществуваме. Но наистина ще предизвикат Бурканбанк накрая, както и други са се усетили.

8

gost

преди 6 години

Те парите ги завъртяха и сега ще наблюдават кредитирането! Ако не сте забелязали хората с много пари си ги държат в банка, нищо че няколко милиона може да изчезнат!

7

Анонимен

преди 6 години

Пътят към ада на ЕС е постлан с добри намерения.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо така тихо и косвено научаваме това? Защо крият блестящите управляващи? За да гътнат/ глътнат поредната кесия с пари докато се усетим? Бравос!

5

Вложител

преди 6 години

Дори да не отпаднат гарантираните депозити, ние пак сме прекарани.1. С ниската, почти 0% лихва.2. С инфлацията, която ни яде всяка година спестяванията.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Като гледам нищо не си разбрал...Мисли още

3

Анонимен

преди 6 години

"...общата схема за гарантиране на депозитите на общоевропейско равнище няма да стане факр..."Това изречение "уби змея";)

2

Анонимен

преди 6 години

При това положение ще намалеят депозитите и ефектът ще е обратен. Ще възродят БурканБанк!

1

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо "светилото" от долнодъбнишкия клан горанов настоява за ограничаване на кеша? Гърците висяха по цел ден за да си изтеглят 20 евра!