83

Краси

преди 6 години

До "икономист"-85 --***, комунизЪмът фалира-сам, без война, от самосебе си!

82

Румен

преди 6 години

Бедния българин е в България.А,Европата и България са два различни свята.

81

Отговор

преди 6 години

До икономист 85 Разбира се че капитализма не подлежи на регулация.Не си ли чувал че капитализма е проста , саморегулираща се система? Къде си бил до сега?Най трудното е да си умен и да накараш парите да идват при теб.Ака успееш , пей живот. Ако не , плачеш за соца.Така е в нормалните държави в целия свят.Сега разбра ли? Едва ли.

80

Реалист

преди 6 години

До икономист 85 Икономисте, да ти кажа че разликата между капитализма и комунизма е че първите бутат човечеството напред , а вторите са спирачката. Животните не са равни , та камо ли хората. Едни могат , други не . Как да ги изравним.Ами ти знаеш.Вкарваме ги в *** , заключваме ги,работят без пари и партията ги храни колкото може.Още ли това е твоята мечта?Сигурно си голям калпазанин.

79

Питам

преди 6 години

Става въпрос за българските..... , нали?

78

икономист

преди 6 години

Както вече писах, капитализмът е най-човеконенавистната система, която някога е съществувала в човешката история. Тя разделя хората на бедни и богати, на можещи и неможещи, на лош и добър материал... Създава напрежение и конфликти между тях, които един ден неминуемо ще избият в нещо още по-ужасно. Помните ли финансовата криза от 2007 година? Тя е следствие от разделението между хората. На това, че едни искат да станат още по-богати , и то на всяка цена! Системата не подлежи на регулации...

77

@@@

преди 6 години

До Стига фалшиви новиниДостатъчно!Разбрахме,че си фалшив!Другото не е новина!Поредният *******вземал се на сериозно и си повярвал,че е велик!Хайде продължавай да миеш тоалетни в прехвалената ти скандинавска държава и да не ни досаждаш с присъствието си!!!

76

Анонимен

преди 6 години

В смисъл, Дойче Веле казва: "Българи, не ходете в Германия, там е зле!". Аз пък казвам: Драги български роми, отивайте на тумби в Германия. Щом немците са способни да финансират развъждането ви в България толкова добре, ще го правят 10 пъти по - добре в Германия. 30 години немците ви отнемат работните места в България и ви отпускат помощи, по - големи от заплатата на работещ бългхарин. А ако сте там, вероятно ще ви водят германки за разплод, освен помощите, които ще са 20 пъти по - големи.

75

Анонимен

преди 6 години

"" Дяволският кръговрат на бедния българин. ""..............Дяволския кръговрат на простия българин по-скоро

74

Стига фалшиви новини

преди 6 години

До Американ (81).Ако това което съм постигнал за няколко години живот в нормална държава ти се струва сънуване-БЛАГОДАРЯ ТИ.Почувствах се доволен,явно съм дръпнал напред...В скандинавска държава съм-тук истината/парата😉

73

Наблюдател

преди 6 години

Българите много мрънкате бе! То само с хленч и мечти по обетованата замя не става, трябват малко пот, кръв и сълзи.

72

Американ

преди 6 години

До Стига фалшиви новини (76)Съня го разказа добре. А като се събуди беше ли подмокрил гащите?

71

"-"

преди 6 години

до М,да...----Вярно е, бачкаха здраво, но знаеха защо и имаха работа...Болшинството от тях бяха със средно-професионално или техничечко образование (СПТУ или Техникуми), а имаше и с Више и Полувише образование.Днес, българската държава е загърбила българчетата, а за малцинствата да не говорим!Демокрация???Не!!!Олигархат - това е реалноста в Бг, а и не само у нас, все пак, не ние сме измислили първи "топлата вода", а Запада!

70

До М, да ...

преди 6 години

Прекаляваш.Около три милиарда годишно се дават за издръжка на тези, които според нямат никаква вина за състоянието на държавата ни днес. Ако те благоволят да работят, за да се издържат и да не създават безбройна челяд, скубейки по този начин пари от бюджета, тогава с тези три милиарда ще вдигнат пенсиите с по 180-200 лв.Направи сметка, колко много са възрастните хора гладуват и мизерстват заради това, че тези не желаят да работят. А колко къщи в провинцията унищожиха? Колцина пребиха и убиха?

69

Стига фалшиви новини

преди 6 години

Бедния българин в Европа си намира работа и си стъпва на крака рано или късно.Който е мързелив/*** може и да си остане беден,но той е с пъти по-добре от бедняците в Бг.Аз имах само 2000лв. на банкова сметка в Бг. през 2010 а колата ми беше 20г опел който исках да сменя с нещо по-ново-това ме принуди да се евакуирам/емигрирам в нормална държава.Сега имам нов СУВ за 50000 евро и още 100000 евро на банкова сметка и 2 пъти годишно ходя на екзотични почивки-Мексико/Канкун,Малдиви,Филипини и т.н.

68

М, да ...

преди 6 години

До ЦиникЗнаеш ли кое е гадно! Бягаш от отговорност, че ромите все пак са български граждани! За състоянието, разрухата на държавата България, бълг.граждани в страната и извън нея най малко заслугите имат обикновенните роми ,освен Костов, който е бил привилигирован ! пп. преди 89та някога ромите извън България работеха в Коми(?), в Либия, ....

67

пенсионер 75 г.

преди 6 години

когато 1964 г. отидох в чужбина студент да кажеш че си българин немците те гледаха с уважение, поляците те канят на гости а сега ме е срам да отида в чужбина и да кажа че съм българин и въобще не пътувам..

66

Циник

преди 6 години

Както винаги в подобни теми гъмжи от *** , които бъркат роми с българи , и мундари с успели.

65

Анонимен

преди 6 години

а чий го клатят в Германия всички тия лузъри? Незабавно експулсиране и това е. Всеки е отговорен пред себе си и другите не са му длъжни.

64

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтарите седераси ли?За пребоядисаните *** и ченгета ли питаш?За СДС, създадено от Луканов, за да симулира многопартийност пред запада?