109

Анонимен

преди 6 години

името на когото бяха разстреляни през 1943 и 44 години хиляди народни синове-Разстреляни са из роди терористи, предатели на България, воюващи на страната на противника не българска територия.Против такива отпадъци всички средства са позволени.

108

Dev

преди 6 години

Да плати всички дължими данъци за години назад, които не е плащал тогава. В Австрия така го отказаха от това да си ползва имотите и той благородно ги "дари" на държавата.

107

Щирлиц

преди 6 години

Не го наричайте цар,не го заслужава.

106

от чужбина

преди 6 години

До ИстиМи върнете я монархията,като ви е толкова акъла!?То само тая щуротия не сте направили,за другите да не говорим!

105

Исти

преди 6 години

Ето колко е патриот царя- вместо да каже "От народа за народа",той ни бърка в джоба! Значи,ако утре решим да върнем монархията и да сменим династията,новият цар ще трябва да живее на квартира в Студентски общежития,понеже двореца му е завзет и обърнат на частно хотелче от друг!

104

шоп

преди 6 години

До Андрешкоаз пък като учех, сме учили че го е намерил в публичен дом, не в кръчма;)))

103

Андрешко

преди 6 години

Какви имоти е имал дядото на Симеон? Тъй като се е получило в България да няма царски наследници *** Стефан Стамболов е тръгнал из Европа да търси цар на България и намерил Фердинанд в една кръчма в Австрия и го направили цар. Е от къде този набеден цар е имал имоти в България? Как е могло на времето си като сме нямали царски род Самуил Мокри се е самоповъзгласил за цар на Охридското царство,а тогава не са могли да намерят един достоен българин и да го провъзгласят за цар,а са тръгнали из Ев

102

Андрешко

преди 6 години

Има злоупотреба с власт. Той е придобил имотите си по времето,когато е бил премиер и може да е оказал натиск на ораганите,които са извършвали реституцията...

101

До 100

преди 6 години

Щом има такава дилема значи е прав!!!!! А това съд доказателства...за какво са...то ако се вярва само на думи....а и аз съм за водене на дела като го фледам комарджията я камилата я камиларя

100

р

преди 6 години

до 84 ,това го каза при кеворк кеворкян,които го пита ще има ли претенции към държавата, и ппомиярра с една невинна мутра, кои аз никога,некъде в ю туб ще го има

99

За Кретена

преди 6 години

И къде видя частна собственост при тези парашутирали царчета бе? Живели тука 20 години и изведнъж половината държава се оказва негова. Ти добре ли си с главата изобщо?

98

Факт

преди 6 години

Поредната българска дивотия!Крайно време е тая фамилия да бъде обявена за персона нон грата и да бъде осъдена за тежките си престъпления спрямо България-три национални катастрофи,сътрудничество с нацистите и прочее!Вместо това се позволява да разиграва държавата!Е.очевидно нямаме никакво достойнство!А румънците не допускат въобще наследниците на техния крал до страната си!В Италия и Гърция-също!Крайно време е за референдум по въпроса!

97

анонимен

преди 6 години

до 95:А Т.Живков какъв е?А Ж.Жeлев,Първанов и др.,какви са по народност?Разбира се,че си е в правото да си иска имотите.Щом има такава дилема,значи С.Кобургготски е прав.

96

КРЕТЕН

преди 6 години

Това очаквам много отдавна! При министър председател отявлен дамски полов орган може да му подарят и някое хотелче по морето. Тоя тарикат само за това се завърна и по време на неговото управление сума народ си изгуби делата и остана без имоти,но за него законите са други. Но нека да видите за сетен път колко независим е българския съд!!!!!! ЧЕРВЕНУШЧЕТА,ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА!!!

95

аз

преди 6 години

отващиние

94

АНТИ

преди 6 години

Ти не си истински цар,не те е помазал теб Попа,комунистите на пожар,те върнаха от Европа.Нов морал ти обеща,как сричаше български кротко,всичко се оказа Лъжа,за да вземеш още имоти.

93

BatBulgar

преди 6 години

От падането под Османско робство, България не се управлява от Българи. ДОКАЖЕТЕ МИ ОБРАТНОТО?

92

ВНУК НА.........

преди 6 години

А дадените от народа пълномощия на ,,Народния съд,, имат ли давност и ако нямат,този(сега пълнолетен убиец,в името на когото бяха разстреляни през 1943 и 44 години хиляди народни синове-да застане пред състава на Нъродния съд сега и да ОТГОВАРЯ като какъв в България тогава разстреляха тези младежи ,, В името на негово царско височество,Полевият съд осъжда на смърт чрез ,,ОБЕСВАНЕ,,....................?!

91

българино заспал

преди 6 години

И гащите от задн*ика ще ти вземат!!!

90

extremist

преди 6 години

Пече се сделка с царя - ЗА БЪЛГАРСКИ "ЦАР", ЗА ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ , МОЖЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ПОТОМЪК НА ХАН АСПАРУХ, ДА РЕЧЕМ....сакскобурга Е НИКОЙ И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ И ПРЕТЕНЦИИ КЪМ БЪЛГАРИЯ. сакскобурга НЕ МОЖЕ ДА ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ОТКАК ТАЗИ ФАМИЛИЯ СЕ Е ЦАНИЛА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, ОСВЕН ДА ГУБИМ ВОЙНИ (2-3 МИ СЕ ВЪРТЯТ В МОМЕНТА) С НИЩО ДРУГО НЕ СА ДОПРИНЕСЛИ...БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОСЪДИ сакскобурга ЗАРАДИ 800 ДНЕВНАТА ЛЪЖА