12

Румен

преди 6 години

Похарчих близо 7 000 лева за подаръци...телефони,телевизор,лаптопи,климатик!Вие какво и кой ще зарадвате с подарък?

11

Анонимен

преди 6 години

В САЩ наистина има намаления, но тук всичко е лъжа и измама. Единствено книжарниците предлагат прилични намаления и цените лесно могат да се сравняват в интернет.

10

АНТИ

преди 6 години

Честит ви черен Прецак !!

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Време е за оздравителна ДЕФЛАЦИЯ.Дефлацията ще вкара банките в правия път и ще спре презапасяването с храни и хранителни ресурси и последващото им изхвърляне на сметищата. НЕ Е НОРМАЛНО, ПРИ НЕПРЕКЪСНАТОТО ПОВИШАВАНЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА ТРУДА И ЕФЕКТИВНОСТТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО, ЦЕНИТЕ ДА РАСТАТ.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2В Сащ се юрват към магазина защото най-намалените стоки са с ортачени колечиства.

7

лилав шестък.

преди 6 години

Черен петък се води ден след празника на американците -ден на благодарността.У нас такъв празник няма, тогава как има черен петък.Маркетингова врътка за зомбирани клиенти да купуват на поразия, но главната цел е печалбите на продавачите.

6

Аман от разбирачи

преди 6 години

То нали това е целта на този черен петък, пускат се залежали продукти на цени близки до доставната, за да се изчистят наличностите, да се освободят складовете и да се наберат средства за новите продукти, които да се продават по коледните празници!Ако някой очаква днес да купи нов продукт на промоция.. това си е негов проблем

5

ППП

преди 6 години

Разкарват се залежали *** за да се заредят нови...

4

Един българин

преди 6 години

Аре бе, Каракачанов! Аре бе, Симеонов! Нема ли некой националист тука да ревне сега: "Стига с тия западни ценности!"Какви са тия петъци, какви са тия ужаси?За Хелоуин (на който се радваха най-вече децата) реваха както когато е умрял Сталин, пропаганда било, не знам какво си било, унищожавало българските традиции, а за тоя "петък" пълно мълчание. Защо?

3

Анонимен

преди 6 години

Доста търговци изнасят залежали ***! Ами какво друго да продават да не би да продават 1-во качество стока? Номера е да продадеш нещо което не струва нищо за много пари! А продават защото има много умници с по две гънки в тиквите си. Както са казали старите хора докато са живи балъ.ците ще живеят и тарикатите!

2

Не Купувайте

преди 6 години

Нямате нужда от 99% от *** които имате.....Само вижте колко неща прашасват неизползвани...... За какво са ви още ?

1

Анонимен

преди 6 години

Американският черен петък е по-интересен, особено моментът, когато се юрват в магазина.