57

гост

преди 6 години

Скъпи футболисти и други милионери, моля преместете си сметките, за да не се радват толкова на нашите спестявания, щото увеличението ще е със знак минус

56

Дзъ

преди 6 години

Страха от обиране е по-определящ за скока на депозитите. Прави са хората по-долу за погребалния им размер... Бурунди пасти да яде

55

bel.bel

преди 6 години

Велико благоденствие!!!

54

Пенсионер 74г

преди 6 години

700 лв имам за погребение в банка а тя взима 22лв карта за сметка такса банкомат по левче на теглене. 48г трудов стаж с пенсия 337лв коледна надбавка нямам 16 лева ме правят богат според Герб а аз не мога даже да си платя топлото зимата.Затова съм го изключил и горя стърготини Живея с 197лв месечно. Давам 140 лв на дъщярята да гледа внучето ученик.Ще му дам и 50 лв на Коледа като си платя ток вода и сметки заредя 3 пакета пилешки фенери с загнили плодове хвърлени на пазара ще преживея.Бъдете жив

53

Анонимен

преди 6 години

отново долнопробни г.рбераски лъжи

52

Друга е бедата

преди 6 години

Напишете по-подробно относно намеренията на европейските банки да престанат да гарантират влоговете до 100 000.Това е много тревожно, защото е симптом на неща, които предстои да се случат в европейската икономика и финансово дело и ще засегнат всички ни, включително и тези, които нямат банкови влогове или имат внесени малки суми.

51

Анонимен

преди 6 години

А най-богати са гереберастките крадльовци с Обществените поръчки и Еврофондовете.Правят ремонти на десеторни цени и разликата прибират в собствения си безъдънен джоб.

50

Reo

преди 6 години

Проблемът в България не е бедността а драстичната социална несправедливост, която води до това страната ни да изглежда изградена от две държави, тази на масовата мизерия и тази на малка част, свръхбогата върхушка. Всяко проучвателно обединяване между тези две части води до напълно безпочвени статистически изводи!

49

Анонимен

преди 6 години

Глупости и лъжи. Една нищожна част от хората увеличават депозитите си. Останалите са на изкуствено дишане. Влоговете им биха покрили погребение, не повече.

48

под матрака

преди 6 години

Там няма данък върху нищожните лихви......

47

крайната цел

преди 6 години

До истинатаАми Бойко внедри сред народа ало-апашите за да си вкарат парите в депозити!И после в неговия джоб!

46

Анонимен

преди 6 години

41 Глупости, ако държиш парите в банка, благодарение на Дянков и пицата му и законът които прекара ти плащаш на банката повече, отколкото банката ти дава като депозитни лихви. Банките виждаме фалират когато най-малко очакваш, парите под матрака е най-сигурното място.

45

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

EМИГРАНТСКИТЕ ДЕПОЗИТИ ОТ ЧУЖБИНА

44

Хайде подскажи ми!

преди 6 години

1992-96 г.един бойплей(голям комсомолец и любител на Елен) взимаше кредити в лева, обръщаше ги в $ и с няколкократната разлика на лихвите по такива депозити омазни и пропуши Родината/Русия.Горкия не рачи да върне поне част от левовете.Банкерчетата от Биохим им се насълзяваха очите от радост.2005-2008-някои строяха за Родината(то и сега е тяхното време), "давайки по крив"на препатили от фалита на банките.ЕС банкерите спират гаранциите по депозитите.Избрани ще знаят какво да правят.Народеце!!!

43

Ти

преди 6 години

До пример от менможеш да се справяш и с 300 лева, явно толкова ти е степента на удовлетвореност. На такива като тебе им е добре да живеят като скотове- в мизерия, безправие и беззаконие! Такива гнусни душици като тебе, пишат по форумите, за да се създава всеобщо впечатление за удовлетвореност и хората да не виждат, че шайка ПРЕСТЪПНИЦИ ни доят, лъжат и стрижат безнаказно!

42

истината

преди 6 години

Да пускат още подобни статистики и ще си получат боя политиците .Това не са депозити на обикновените , средностатистически българи .

41

Анонимен

преди 6 години

Ами хората се научиха, че е рисковано да държат големи суми в апартаменти и в къщи и затова и депозитите скочиха.

40

Анонимен

преди 6 години

Чии депозити скачат?Дали на 1,5 милиона пенсионери,които получават до 200 лв.или на още толкова работещи българи,които се осигуряват на минимална заплата???Та,пак да попитам,на кои точно българи растат депозитите?

39

Men

преди 6 години

До АнонименНякой да те кара насила да теглиш кредит или да си държиш парите в банка? Като не ти е изгодно има безброй други начини...

38

X

преди 6 години

ДЕПОЗИТИТЕ СКАЧАЛИ БИЛИ.А ЛИХВИТЕ ПО ТЯХ КОГА ЩЕ ПОДСКОЧАТ И ТЕ,А??!!!