17

Анонимен

преди 6 години

Семейството ми дава апартаменти под наем на Пампорово и отчитаме устойчив ръст всяка година с по 10-15% на нощувките и приходите.Това е, защото не сме алчни и прости хотелиери, плащаме добре на служители ни и сме изключително гостопримени.60-70% от гостите ни се връщат за 3-4и сезон и почват да резервират още септември.Рецептата е проста - не бъдете алчни, работете здраво и не лъжете туристите.И се борете с мутрите, в бранша са много и изключително гадни.

16

varg

преди 6 години

Да живее Русия

15

JJIvanov geolog

преди 6 години

Голям кеф е и на БАнско заради лечебните извори около този ски курорт . в радиус от 40 километра има много невероятно лечебни топли извори и римски и царски бани ..Лично препоръчвам в Пампорово и Боровец да направят руски бани с топли и студени басейни..|ГОлям кеф.НАй важното чиста лечебна вода бе химия..МНого помага МОРСКА Сол във горещата вода без химия..

14

ех

преди 6 години

Руснаците ще ни продават газ за милиарди на едни от най високите цени в Европа и след това ще дойда да разпуснат у нас,а ние ще им чистим и готвим.Да ни дадат пари за някоя магистрала,метро,нещо да се модернизираме,няко завод за машини,технологии,няма.

13

слалом

преди 6 години

пийте и пейте на воля в Пампорово до сутринта, Валерката ще пази тишината на бабите в Банско

12

Анонимен

преди 6 години

Добре че са братушките да им пълнят хотелите иначе ще ги видя как ровят в кофите да си търсят прехраната. За да дойдат и догодина трябва да си подобрят обслужването и да наемат грамотен и добре платен персонал. Щото кака Пена от село горно нанадолнище няма необходимите обноски за да представлява и обслужва бранша. Но освен тя да се навие да работи за 500 лв млади и образовани едвали ще се хванат на въдицата.

11

Анонимен

преди 6 години

Ясно освен родните селски баровци ще имаме и руски такива...

10

Пешо

преди 6 години

За нас е важно да си оставят парите, колкото може повече, тук , в България.няма значение националността.

9

12

преди 6 години

НАЛИ БЕДНИ КАК ЩЕ ДОЙДАТ

8

Агджата

преди 6 години

Туристи има, сняг няма, пък и топло времето 11 гр. Машините за сняг не работят! И бармани и сервитьори няма да бачкат за 400 лв. Мъка, мъка..

7

Анонимен

преди 6 години

Тия руснаци ще разсипят и планините. Как може да ги пускат безпрепятствено тук, срамота!

6

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

5

щщд

преди 6 години

Бая голям прираст и при британците. Отсега тировете с алкохол да тръгват към Пампорово!

4

Анонимен

преди 6 години

До гого 1Ами че ти не си ли забелязал, че затова руснаците се прикрепват към всичко, действа като магнит......и започва полемиката! А да четеш наши си новини.........то пълна скръб!

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Ха-ха-ха....ами стой си тогава в своята си кочинка, там никой няма да дойде при тебе, а още повече руснаци! Те си се уважават, за разлика от еуропейското племе, дето за една паница леща и Родината си ще продаде!!!

2

Мария

преди 6 години

Хубаво е, че заетостта на хотелите се повишава, интересът към курорта също расте. Следователно и печалбите за сезона ще са по-високи. Всичко е чудесно. Жалкото е, че служителите, работниците, персоналът няма да го усетят. Получават си минималната заплата при 6-дневна работна седмица. Нямаше да е лошо при добър сезон да се дават някакви бонуси на персонала.

1

гого

преди 6 години

има думичка руснаци, да видим феновете на Иво Инджев какво ще сътворят днес :) :)