68

Рави Исус Христос

преди 6 години

Римляни 11 Бог предаде евреите на непокорство езичниците да се спасят и бъдат покорни на Бог докато се изпълни времето за спасение на евреите ние като нации бунтовни евреи непокорни препъни Камъкът Исус Христос

67

Анонимен

преди 6 години

72 Но не забравяй че те не са само теоретици и практици на комунизма не са само негови апологети но и основни негови отрицатели и борци срещу комунизма, тоест те са и от вете страни на барикадата на комунизма

66

Анонимен

преди 6 години

73 За това си прав , на практика Иисус е бил първият комунист.

65

Хайде холан

преди 6 години

До АнонименКомунизмът също е еврейска измишльотина(100% факт),така че сещай се какво мисля за него.

64

Хайде холан

преди 6 години

До АнонименХристиянството е създадено от евреи на базата на юдеизма с определена цел.С исляма е същото.Просто тия религии са фабрикувани според мат'ряла,който впоследствие е трябвало да бъде подчинен.Вярно,имало е и фалове,но общо взето процесът върви към планирания си край-Пълно Световно господство.Е,Китайците се дърпат,ама надали ще успеят.

63

Анонимен

преди 6 години

70 Как да не произвеждат нищо полезно . Имаше лаф на времето че от евреина селянин не става , но направиха най-интензивното земеделие в Израел и от пустинята направиха рай . Плагиатсво хахахаахахахахахах, кисело ли е гроздето а , ще те питам когато попаднеш под скалпела на някой евреин хирург какви ще ги плещиш.

62

Ха-ха

преди 6 години

До АнонименНай-великото изобретение на евреите е начинът да правиш пари,без да произведеш НИЩО полезно за обществото.Банковите далавери просто им идват отвътре,омотали са света в паяжината си.Колкото до техническите и научни постижения-там намирисва на плагиатство,в значителна степен.

61

Анонимен

преди 6 години

47 Той е син Божи , но и е от Соломоновия род и ако не беше разпнат нямаше да се жертва в името на човечеството и нямаше да Възкръсне

60

Анонимен

преди 6 години

66 Ако ги нямаше тях щеше има друг но ги има тях

59

Анонимен

преди 6 години

65 Пълни глупости , точно напротив именно в 19 и 20 век когато падна схизмата над евреите се осъществиха Революциите в технологиите . В момента сме в епохата на така наречената Четвърта Революция чрез Интернета пак дело на евреите.

58

А бе

преди 6 години

До Анонимендо 63 Да не смяташ,че без е*вреите всичко от огъня насам нямаше да бъде открито????Хайде холан!

57

Ха-ха

преди 6 години

До АнонименВерно че ев.реите са дали много нещо на Света,най-вече войни и всякакви проблеми.Не случайно са гонени от десетки страни.На практика всички значими войни от Наполеон насам са ако не предизвикани,то поне раздухани от тях.Естествено,Първата и Втората световни плюс Руската революция са най-значимите им постижения,бетонирали ги на върха.Сега обаче искат много повече-от Богоизбрани да станат Богове,чрез Трета Световна война!Да се надяваме,че на Господ това няма да му хареса,иначе....

56

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете, че Тората като част от Талмуда е на практика Старият Завет в Библията

55

Анонимен

преди 6 години

60 Безспорни са техните постижения в НАУКАТА в КУЛТУРАТА на човечеството и разбира се в областта на ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВИОТО, ФИНАНСИТЕ и Икономиката като цяло .

54

Хм

преди 6 години

По същество САЩ,управлявани от ев.реите са слуга на Израел.Да не би американските ев.реи да искат да се еманципират и да работят само за собствена сметка?Кой знае...Обаче в техните кръгове има някакво напрежение заради преразпределение на властта,видим резултат от което бе изпадането в немилост на Сорос.Естествено,какво точно става при Богоизбраните никога няма да научим.

53

Анонимен

преди 6 години

60 Защо не са ли го направили . Евреите са дали на света непропорционално много на числеността на населението си и то най-вече заради американските евреи.

52

Ха-ха

преди 6 години

До Дядо Радой"Господ да поживи евреите,живеещи във ФАЩ!И до девето коляно!За всички благини,които са подарили почти безплатно на човечеството!"Браво,оценявам хумора ти!

51

Тежък Сокол

преди 6 години

58 Нито е крадец и нито е от Драгалевци , заврян зет е там и всичко е на жена му , няма драгалевчанин който ад не е спечелил от реституията на земята . Продадоха нивите и пасищата си дето на времето дядовците им са пасли говедата за милиони и пак са недовлни.

50

Расъждения от Катуня

преди 6 години

А някои мислят,че и Драгалевският Крадец и той бил еврей? Споре делата - сигурно "да",но според боята - едва ли.

49

Дядо Радой

преди 6 години

Господ да ......поживи евреите,живещи във ФАЩ ! И до девето коляно! За всички благини,които са подарили почти безплатно на човечеството!