6

popa ot razgrad

преди 6 години

и за какво беше цялата тази дандания...за повече пари...да си бяха направили пазарлъка в началото без да изкарват дестеките хиляди на улиците и да залъгват собствения си народ с някаква независимост...има нещо гнило в тази история...

5

дисертации пишели

преди 6 години

Пробват нови пси генератори инсталирани в лични документи на испано говорящи подават пишещи дисертации за пси активни нагло престъпни мероприятия американски евреи..Засега за подпалване на ИСпания са внедрени поне 700 000 съоръжения във всяка лична карта със свалени биометрични свръх строго секретни за природата данни подава на снимката експерт..

4

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно борбата на каталунците ще се увенчае с успех.Камъкът е хвърлен и няма връщане назад. Жалко че Пучдемон излезе предател, купен от кастилските кучета.

3

7

преди 6 години

Хората които искат да живеят свободно сепаратисти глупово

2

Хачитурян

преди 6 години

Явно че се уплашиха от твърдите мерки които приеха срещу тях"конквистадорите" от цитаделата в Мадрид и за това започнаха дадават на . . .заден ход !?Почнат ли преговори с Мадрид и там ще се получи като у нас /в близкото минало/,след свикването на Кръглата маса под председателството на ренегата Желeв !

1

Анонимен

преди 6 години

Какво има да приказват? Или се делят или не. То е ясно, че от Мадрид няма да толерират отцепнически прояви.