14

нормални сме

преди 6 години

Божа работа Бог събира Бог разделя ако си в неправилни взаимоотношения мисли доброто на всеки но всеки си върши квото си иска е не всеки

13

До 11

преди 6 години

Целият ни квартал се кодоши с един съсед.Дълги години се изживяваше като "златна партия" - хубав, с висше, единствен син на майка,отгледал го сама. Работеше на две места, за да му угажда, а неговата заплата да му е за джоб-харчлък.Вече е на 60 г., надебелял, без гадже и компания - всичките му авери са вече с внуци.И беден, майка му е с малка пенсия, престаряла.От няколко години се е регистрирал в Елмаз.ком, лъже за годините и килограмите си и търси БОГАТА, млада и хубава! Явно никоя не го ще

12

момиче

преди 6 години

И защо да са само мъжете, които не искат обвързване?! Аз съм жена и въобще не желая да живея с някой мъж, да му слугувам и да му гледам децата. Много ми е готино да си излизам с гаждето насам натам, да си пътуваме и излизаме заедно ама после всеки в тях си. Как да се откажеш от свободата да си имаш твое местенце, твои пари, да си независим и да си решаваш без да ти пука от някого и нещо. Кой се отказва от сободата лесно?!

11

МaйМyнaтa

преди 6 години

До 10Кой е тоа ***? Дай го сменим тва съкровище!

10

Анонимен

преди 6 години

А защо мъжете не искат обвързване? Ми много просто - отговорност! Кой нормален мъж иска такова нещо? Не е ли по-лесно да скача от фуста на фуста докато изведнъж не се осъзнае, че е станал на 60 и няма ни жена, ни деца? Медиите в голямата си част са виновни за всичко - подстрекаването на жените да раждат деца късно или изобщо да не раждат, а мъжете хич да не се обвързват щото е много яко да сменят безброй жени. И после четем сълзливи статии за демографския срив в България... хаха смях!

9

моралисти

преди 6 години

не си губете младините с връзка ако мъжът не желае брак сериозният мъж бг брак предлага иначе кво консумира и утре аре чао никаква сигурност не сме ислям с няколко жени мъжете

8

Анонимен

преди 6 години

Започне ли да не ви звъни и да отлага срещи когато вие иницирате срещаОт ясно по ясно.Този господин не ви иска!

7

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не съжалявайте за него.

6

трезвеник

преди 6 години

всичко с мярка

5

Анонимен

преди 6 години

Благодаря сърдечно за тази статия. Много ми беше полезна, Не ги знаех тези неща

4

Анонимен

преди 6 години

Ако е някоя държанка?!. Как да я обяви?.Да му е приятелка ,жена,гадже,.Ок.Но ако е държанка това обяснява нещата!

3

Анонимен

преди 6 години

Кой зрял мъж изчезва просто,така? Явно сте му досадна.Кой мъж не идва на среща? Най-малкото ще се обади да каже за това.Кой мъж отлага среща с ваши приятели?Явно не желае да го представяте,като ваш приятел пред никого.Това обеснява нещата,защо винаги вашата среща е инкогнито. Просто не желае да се афишира с вас никъде.Вие си знаете най-добре,защо?!

2

Анонимен

преди 6 години

Кой мъж е способен да издържа жена? Никой! Е жените сами ще се погрижат за себе си.Мъжа сам решава си е домашен любимец.Ако иска ще и каже" виж какво гледаш къщата и деца ще раждаш "Има време за кариера.Явно се примиряват с това.Но при жените времето си минава при някои настъпват промени на 40 години.

1

Alpha

преди 6 години

Кой нормален мъж се обвързва на днешно време? Първо спрете с феминистката пропаганда като тези статии. Жените заприличаха на мъже, а мъжете на жени. Ония бачкат като ***, нямат време за дете и мъж, а мъжете станаха като домашни любимци. Трябва коренна промяна на рамката. Иначе изчезваме и исляма ще ни претопи.