33

veseli4o

преди 5 години

Стойчо е доста възпитан мъж и сто процента е възпитавал достойно синовете си

32

Анонимен

преди 6 години

В една нормална държава тоя не само щяха да го лишат ог родителски права но и щеше да полежи в затсора за отвличане на дете. В задунайската губерния на азитците с конски опашки може и награда да му дадат.

31

мм..

преди 6 години

А тази иначе толкова симпатична жена, защо не спомена нещо и за безкрайните си пиянски изцепки?

30

Батман

преди 6 години

Не е по темата ама като чета коментарите само да вметна че статистически е доказано че жените повече тормозят един мъж психически било то за пари, деца само защото имат дупка там долу. С предтекст ако не си ти друг ще е!!!!!!!!!!!

29

Футболист?!

преди 6 години

Какъв футболист е този - нещастастен третодивизионен ***. В ИСпания такива парацали ги вкарват в затвора, но нали бащата на маминото е голяма работа, движи с "големите" люде - ПОРНОГРАФИЯ!

28

Анонимен

преди 6 години

Положението е тъжно, но пък тази жена сама си е виновна - да е мислила, когато се събира с футболист и му ражда дете. При спортистите е така, няма изключения.

27

Анонимен

преди 6 години

За съжаление в БГ е така, няма институция която да работи, няма съдилища и тем подобни инстанций. Моя позната има подобен случай, бащата отвлича детето и нищо не могат да направят в БГ. Искара детето зад граница, при положение че има решение да не напуска страната. Отива в полицията и казва - тоя човек е еди къде си с детето и е напуснал страната. Полицията - ооо такъв човек не е напускал страната, ама как вика майката те са пред мен. Жалко за жената само, пълно е с такива *** като тоя тип.

26

Анонимен

преди 6 години

OT FUTBOLIST DRUGO KAKVO DA OCAKVASH,A I LIPSATA NA DOMASHNO VAZPITANIE.

25

Анонимен

преди 6 години

Тук не става въпрос кой кой е и какъв е. Става въпрос за правата на човека и бездействието на институциите, които би трябвало да осигурят спазването на законите.

24

анонимен

преди 6 години

как може да се жениш за футболист ако не си от 80 процента

23

otlichnika (6) ot PR

преди 6 години

tova sin4eto na otlichnika ot praga li e/??

22

Анонимен

преди 6 години

do 27 Стойчо е едно много злобно човече. То и физиономията му го подсказва.

21

Анонимен

преди 6 години

"Куртизанките все имат някоя тъжна история за разказване след като с външност вече никого не могат да подлъжат"Че кво и има на външността? Виновна си е де, че се е хванала с подобен кухар.

20

23

преди 6 години

До Jesterедин свястен мъж никога няма да пребие жена си

19

Jester

преди 6 години

Тя не можела да си вижда детето и урева орталъка, а когато го е скрила от бащата е нямало проблем. Играл съм го този мач с майката на моето дете. Докато не ти съсипят живота не се отказват. Прочетете само какви гнусотии пишат в бгмама. Една свястна жена никога няма да изпадне в такова положение.

18

Иван

преди 6 години

В момента има по-належащи проблеми в страната от семейната драма на ритнитопковците.

17

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ БАЩА НЕ РАЗБИРА ЛИ, ЧЕ ОСАКАТЯВА ДЕТЕТО СИ. ЛИШАВА ГО ОТ МАЙКА, ЗАРАДИ ЕГОИЗЪМ. КЪДЕ СА НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ, КАК ТОЛЕРИРАТ ТАКОВА МЪКА ЗА ЕДНО ДЕТЕ. НА 7 Г. МАМА Е ЦЕЛИЯТ СВЯТ. САМОЗАБРАВИЛИ СЕ БОГАТАШИ И БЕЗОБРАЗНА, АБСУРДНА ДЪРЖАВА.

16

Анонимен

преди 6 години

А Младенов -старши нали е по-умен ,защо не даде правилния съвет , син4ето да не се излага .Насила хубост не става , п4елата не бяга от меда.

15

Ясно пак жената е ***, куртизанка, дропла и т.н. определения на комплексирани хорица! Ей това е! А ти светил ли си та знаеш, че не си е искала и другото дете!Няма какво повече да добавя! Напразно пилеене на ценно време!

14

Субелитариат

преди 6 години

Поне един път за разнообразие искам бащата да спечели делото. Човек хем вади парите, хем върши цялата работа, а буцата само докато си дигне краката и си е уредила живота.