9

До МайМуната

преди 6 години

Откъде да се познаваме?Само тук си разменяме понякога майтапчийски реплики.

8

жеко

преди 6 години

всички са плющят независимо от астрологичните, метеорологичните или брачните условия, човек му трябва да апне, да епне и да полегне туй ши му остане в живота шава ***, казах!

7

МaйМyнaтa

преди 6 години

До До 2Познаваме ли се, или се опознаваме?!

6

Анонимен

преди 6 години

До дедо ТашункоДа не би служебното й задължение да е било свързано със снабдяването и тя нарочно да е сложила такъв двусмислен надпис, за да си направи майтап?

5

До 2

преди 6 години

МаМунчо, ти да не би да си зодия "Телец"?

4

дедо Ташунко

преди 6 години

Затова са "телета", защото не изневеряват.... Пълни глупости се пишат за зодиите. Всичко е индивидуално. Една колежка, зодия телец, преди 4 десетилетив бе закачила надпис над работното си място - "Давам на всеки мъж, който си поиска..."

3

Анонимен

преди 6 години

Какво ви става бе хора?В този сайт напоследък само за изневери се пише.

2

МaйМyнaтa

преди 6 години

Занимавайте се още с Телето, и се радвайте че то не се занимава с вас!

1

Ха ха ха ха

преди 6 години

Бях дете и не разбирах защо възрастните край мен шепнешком си разказват за някаква персона по комбинезон, която тичала из къщата и викала "Оле, оле, оле!" (съкратено от "олеле", да не помислите, че се е правила на тореадор!).И докато тичала така по комбинезон, викайки "Оле, оле, оле!", всъщност бягала от разярената леля М.(няма да напиша името). След години разбрах, че тази лелка се върнала от работа по-рано и заварила мъжа си с жената на техен приятел. Чичката-изневерител беше "Телец"!