6

анонимен

преди 6 години

ти не си луд 4 мандата премиер на люксембург сега с огромна заплата отсутрин до вечер софри за сметка на 500 милиона гмо мозьци

5

Анонимен

преди 6 години

До биричКаква "общоеропейска армия" бе? Знаеш ли колко струва това ?Те вноските си за НАТО се скатаваха да плащат. Ха хаА туй да разделяш ЕС и САЩ("краварите") и насъскваш, е мечтата ви на ***.НАТО си е достатъчно и Тръм ще го заздрави още, набивайки няколко канчета.

4

бирич

преди 6 години

Обща европейска армия с Англия,Франция и Германия начело,и обща финансова система,ЕС се превръщаше в световен лидер.Това значеше,че САЩ оставаха на заден план,а Русия съвсем се превръщаше просто в суровинен придатък.Краварите и азиатските пиянки нямаше как да се съгласят на това.Трябваше да се измисли някво компромисни решение.Англия пак ще остане свързана с съюза,но не толкова интегрирана.Естествено съюза без Англия не няма да е толкова мощен.

3

Анонимен

преди 6 години

Кога ще изритаме Британската империя от Европа. Нямам търпение. Ще изритаме заедно Британия, Канада, Австралия, Нова Зеландия. Един седесарски шут за предателите, както казва класикът.

2

Жалко

преди 6 години

ЕС се разпада.И Симеончо го каза-това е първо и последно председателство за нас...

1

Евроатлантик

преди 6 години

На колене пред Юнкер червеи, не сте достойни дори да целувате краката на Юнкер, ***. Да живее ЕС.