169

Анонимен

преди 6 години

Това ли са ви най-големите проблеми бе хора?? Даа сигурно всички българи ще снанем гейове даа цивилизацията умира даа браковете ви ще бъдат опозорени и осквернени! Горкичките! 😟😬ЛЮБОВТА Е ЛЮБОВ!! Никой не може да твърди кое е правилно и кое е грешно, още по-малко щом всички сме хора и правим грешки!! Няма да промените нищо с омраза дискриминация и тесногръдие, такива хора има и те са също толкова хора като ВАС и жените ви и мъжете ви. Хора със същите чувства емоции и желания като вас! ХОРА!!

168

Няма нужда от натиск

преди 6 години

Тук еднополовите бракове отдавна са факт! Погледнете в Парламента..."Вземат" се около изборите, гласуване за разни благинки или прецакване на врага...

167

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ Сащ и в редица други страни приеха браковете. Ред е и на България. Бракът е термин за съюз между влюбени хора независимо от какъв пол са.

166

Белчо

преди 6 години

Аз ще пледирам да ми позволят брак с кравата Сивушка, влюбени сме и еикой няма право да пречи на нашата любов.

165

Фейк нюз

преди 6 години

Поредната лъжлива новина, уж поднесена от големия вестник Ню Йорк Таймс, за повече тежест.Изобщо няма такава история във този вестник.Поредната лъжа.

164

Анонимен

преди 6 години

Брак е терминът за семеен съюз между мъж и жена. Да си намерят друга дума за това... както и и да се води там тая извратня. И да си я узаконят, щом толкова ги брига. Аз не желая със свещения съюз между мен и съпругата ми да се обозначават извращения. Това е човешко и нормално. Не е морално някой да иска от мен да се съглася да бъде осквернено името на съюза.

163

Lan

преди 6 години

Бракът е съюз между мъж и жена! Това значи думата, това е дълбоко вкоренено в съзнанието на българите. И в момента има съвместно съжителство и няма никаква законова пречка всеки да си спи с който си поиска или пък да го направи свой наследник/попечител или каквото реши! Както майка може да е само жена, а баща само мъж, така и брак е само за двойката мъж е жена! Това е. Всичко друго би било предателство спрямо народа ни.

162

Анонимен

преди 6 години

До П.ПетровЩом си против техните права означава че си против тях.

161

Анонимен

преди 6 години

Да ги въвеждат че и ние мъжете да можем да вземем нещо при развод.

160

Анонимен

преди 6 години

До КолобърХомосексуалистите са част от националната идентичност на България.

159

Анонимен

преди 6 години

И аз съм за приемане на еднополовите бракове в България.Хората трябва да излязат на мирен протест и да искат въвеждането на еднополови бракове в България.

158

Влади

преди 6 години

След брака на Азис(слънцето на чалгата, спонсорирана от коммутри) с Китаеца преди 10 години, нищо не ме учудва. Толкова години медии, Брадърни звезди, лорд Ватмани и пр. ни внушават, че хомосексуализма е нещо хубаво. Нали, по традиция, обратните гласуват за левите партии.

157

Анонимен

преди 6 години

отивам да повръщам

156

Анонимен

преди 6 години

Е, развихте го капитализма до последния му стадий и какво?!Белите изчезват претопени от варварите.Никой няма да си занесе частната собственост на оня свят, нито ще си занесе ****лъка.Просто живеем в края на дните на бялата раса, защото личната свобода е много важна и затова расово изчезваме.

155

Анонимен

преди 6 години

Уважението към жената е основното мерило за цивилизованост.Големите мъже моралисти нямате нищо против жените да се инвалидизират със силиконови протези и да се снимат голи, вие имате против свободата на жената.В същото време днешните жени удариха дъното в качеството си на пу*ка-касичка.

154

Анонимен

преди 6 години

Феминизъм, еманципация, *лизация ...всичко това се прави с цел да се намали раждаемостта.

153

Българина

преди 6 години

Кажете го тоеа на новите кандидат членове преди да ги приемете че тоеа е задължително условия и мерака ще им се изпари.... Рвферендум за излизане, рептилите няма да спрат докато не избервм читави. Нито един евро чиновник или политил не е нормален да не ги изброяваме, като св почне с бездетната меркел и пияницата юнкер, за комисарите всичките са за обесване

152

Анонимен

преди 6 години

ABSOLUTNO SAM SAGLASEN S EVROPEISKIAT SAUZ.SAMO VARVARITE NE PRIZNAVAT EDNOPOLOVITE BRAKOVE. .

151

Анонимен

преди 6 години

Това ако се приеме ще ни викат бългейри.

150

Това не!

преди 6 години

...и излизаме от ЕС мигновено!