7

Анонимен

преди 6 години

Няма да е ад, а "само" кош мар.

6

Анонимен

преди 6 години

Ще бъдат наети 300 велосипедиста,които да обикалят с велосипедите си и да създават европейски облик на София.Също така всички собственици на електромобили ще са длъжни да ги паркират около НДКто.От Евророма ще подберат няколко групи от техният етнос,които ще бъдат облечени прилично и изкъпани и също ще се разхождат около центъра.Гейове и лезбиики ще се държат за ръце и ще демонстрират интимност за да сме в крак с европейските ценности и делегатите да се чувстват като у дома си.

5

Анонимен

преди 6 години

И тоя Крусев е една голяма калинка.Нищо не разбира от това за което е поставен да отговаря.На този пост трябва да е виден специалист в Урбанистиката и градоустройството,с международен опит и ясна и точна визия за столицата.Само че такъв няма да си трае за делаверите и кражбите от ремонтите в София

4

до Гербиста

преди 6 години

На софиянци им писна от затворени заради мачове, концерти, протести и други събития възлови улици и кръстовища. Това за 2-3 булеварда откъде ти хрумна, през тях половината коли в града минават.Единственото хубаво е, че ще е "само" за половин година.

3

гербист от ЕНП

преди 6 години

Нека столичани да не се оплакват, защото ние ще сме домакин на европредседателството. Нека евро депутатите да са с предимство, за да видят че у нас всичко е циливизовано и че ние сме една съвременна държава. Лошо няма ако сутрин и вечер се затварят по 2-3 булеварда за да преминат кортежите с високопоставени лица, а останлите ще проявят разбиране.

2

Анонимен

преди 6 години

Хм има един лаф "надай ... на пияни жени" та и вие с тази статия изказвате поредна глупост. Бихте ли обяснили как ще стане това като всеки ден трябва да бъдат превозвани около 2000 евродупетати да не говорим за антуража им към и от НДК-то. Това не става за половин час и след като обявиха ще се спира движението за да минават с предимство като как ще се случи да нЕма задръствания.

1

Румен

преди 6 години

Щом тогава няма да е ад значи ще се облекчи. Щот сега е ад.