12

Партиен член

преди 6 години

АПИ само за това го бива.да брои.Като знаят опасните очастъци защо не вземе мерки.?В цял свят такива места се обозначават допълнително.С маркировка знаци с двойни мантинели .Тука само констатации и шофьорите виновни щото е най лесно.

11

Смех

преди 6 години

Рисков път с един загинал...

10

aa1830

преди 6 години

Много специалисти, много философи, все големи шофьори - истината е че проблема е много комплексен (пътища, автомобили, проектиране, маркировка, контрол, санкции, метерологочни условия, трафик и т.н.) но най-важния фактор е главата на човек и манталитета. Когато си *** и на най-хубавия път, с най-хубавата кола при идеално време няма да те спасят.

9

Стамат

преди 6 години

Първо да оправят пътищата, после банкета, след това да орежат, но не отсекат, дърветата и храстите в близост до него, след това да сменят и знаците с по-нови, и на последно място по ред, но не и по значение, ПОВЕЧЕ ЛЕНТИ ЗА ДВИЖЕНИЕ В ПОСОКА !!! Не е нормално най-натоварените пътища в страната да са с по една лента в посока !!! 21-ви век сме, дори африкански държави имат по-добра пътна мрежа от нас.Shame on you другари заплатаджии от АПИ, Shame on you !!!

8

анонимен

преди 6 години

не са виновни пьтищата а материала 80 процента те са в основата накатастрофите при микре пьтят е като сльнце само ***===ил може да катастрофира

7

А

преди 6 години

Агенция "Пътна инфраструктура" да реши проблема с пътищата ,а не статистика да пуска. Ако не знят как ,то да махат шеф и друг по-знаещи можещ да сложат ,па ако ще да е турчин или ром.

6

Анонимен

преди 6 години

Не знаех, че ролята на АПИ е да преброява.Мислех че строят и поддържат пътищата.

5

Анонимен

преди 6 години

че то АПИ да не е да прави пътища я?То е своите хора там да вземат тлъсти заплати,хонорари и рушвети!Статистическа служба!МВР И КАТ и те статистически служби!Таз сутрин някакъв главен катажия обясняваше някакви си статистики с дразнещ и противен шопски диалект

4

TIR

преди 6 години

АПИ да спре да прави само анализи ,ами да почне да асфалтира,да чисти покрай пътищата, да оправя паднали знаци и табели!!!Така правят в Румъния!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Нямаме пари за 55 камери за видеонаблюдение. Баси държавата. А за задниците на евро дУпетатите в НДК, колко кинта се лъхнаха ?

2

родопа

преди 6 години

Не забравяйте да премахните знаците които са неадекватни за да не дразнят допълнително водачите.

1

Антон

преди 6 години

Каква е тая глупава статия? Че то в Област Ловеч, само за 2 дена умряха 12 човека, те за цялата година сложили 8 броя.