7

Караибрахим

преди 6 години

Не само апетит, ами и холерия ще ги хване, щом живеят в такава мръсотия. Вижте само на снимката за какво става дума.

6

Grafigratiefo

преди 6 години

O, tova pod shapkata na bg prezident li pak?!

5

Стамат

преди 6 години

Варна, Максуда, основно почистена от тоновете отпадъци, изхвърляни системно под прозорците на копторите им, 2 седмици по-късно, все едно не е чистено от десетилетия. Тия могат само да реват, не се сещат да си изхвърлят *** в кофата на 20 метра от коптора им, а директно от прозореца. Е как да няма хепатит, краста и други болести, основана причина за които е липсата на хигиена."National Geografik: Най-голямото откритие на медицината е хигиената."

4

Край

преди 6 години

Лятоска едни роми обикаляха телевизиите да реват че са дискриминирани - на басейн не ги пуснали. Няма дискриминация по признак мърсотия.

3

Анонимен

преди 6 години

... на всичкото от горе и ще тръгнат от тях болести и зарази! При Тошево време влизаха в махалите да им дават съпуни и да ги ваксинират. Сега няма да стане това разбира се. Те са електорат, и от тях зависи кой ще е на власт. Плюс това да го къпеш насила, нарушава човешките му права като гражданин на ЕС и Брюксел ще се скара. Хрантутниците от БХК и разни други организации начело с ДПС биха ревнали и те. Не им пука за нашите деца.

2

Анонимен

преди 6 години

Като нямат елементарни хигиенни навици, такива епидеми са наплълно нармални. Хепатит А не случайно се нарича болестта на мръстните ръце.

1

Анонимен

преди 6 години

Хепатит А - болестта на мръсните ръце.