66

Анонимен

преди 6 години

За краварската пропаганда ще казват ли нещо или само за руската?

65

не русофил

преди 6 години

Килъри и "миролюбивите" демократи загубиха изборите. Хората зад и над нея са бесни. Всички им са виновни... Трета световна война ще запалят, че не са на власт.

64

Анонимен

преди 6 години

До 68Предпочитам американска от колкото руска.

63

Анонимен

преди 6 години

Никак не харесвам руската пропаганда. Още по - малко харесвам, обаче, евроатлантическата пропаганда - искат от мен да се гордея с неща, от които ме е срам. Твърдят, че ако продавам България на тях, а не на руснаците, не е предателство. Твърдят, че ако им я подарявам съм още по - велик. Великия подарител Костов. Великия подарител Борисов. И т.н. Подарители разни. Мижитурки нещастни. Ама от САщ им казват, че са титани...

62

анонимен

преди 6 години

Американска демокрация , нали?Техната пропаганда е добра , а руската - лоша, нали?Голяма демокрация, хаха!!

61

Yandex

преди 6 години

И сега какво? Да не влизам в руски сайтове ли? Та там е пълно с наука, технологии, дизайн, информация. Ползвам ги редовно. Търсачката Яндекс е в дадени случия по-добра от Гугъл, преводачката им също превежда по-добре от английски на български и обратно специализиран итекстове.Това вече на нищо не прилича. Да ти забранят световно достъп до информация с професионални цели.

60

Анонимен

преди 6 години

Аз гледам различни източници на информация, добре се справям с английския, немския и руския. Разбирам и повечето славянски езици. Вярвам само на руските източници! Не са безгрешни, но са най-обективните в "информационното пространство"! Нашите обикновено ги неглижират и много бъркат. А 80-те %, след като не виждат на пазара руски стоки, дълбокоумно заключават, че икономиката на РФ е слаба. Дали се произвежда това или онова в РФ, нека погледнат търговските им сайтове! Произвеждат почти всичко!

59

Анонимен

преди 6 години

Джон МаккейнАбе тва моме дето я превежда тая статия,да бяхте я накарали нещо друго.Статията Е по американски ***.д Що занимавате хората да си губят времето да четат макартизми.

58

Крали Марко

преди 6 години

Бог да пази Русия и България !!!

57

Анонимен

преди 6 години

Връщаме се към Макартизма.

56

сащ суперсила ,хаха

преди 6 години

Гордея се че съм русофил. Гардероба ми е пълен с тениски с ДВУГЛАВИЯ ОРЕЛ Профила ми е пълен с Руска тематика. Телефона ми звъни със Ставай страна огромная. Слава на братска Русия !!! Моя икона в живота !!!

55

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата на САЩ с Китай и Северна Корея? Никаква. Всеки си цензурира и манипулира собственото население и го "пази" от чуждата пропаганда.

54

Анонимен

преди 6 години

Под трите звездички стои думата м...о д..е ..ли.Не знаех, че е м..ръ..сна.. и се це..нзу.ри..ра.

53

Анонимен

преди 6 години

Аз съм русофил и такъв ще умра! Това е въпрос на убеждение, което не е обект за обяснение. Не виждам защо това е престъпно?!Не робувам на мода и не подкрепям намеренията на шепа хора, които искат да ме задължат, че това е правилно. Да бъдеш русофоб също е пропаганда, моля, има публика.Ако човек има глава на раменете, ако се прави на демократ, какъв е проблемът?Много по-комична е пропагандата от нашите телевизори, няма да споменавам имена, само факти. Например, какъв голям растеж имаме!

52

Анонимен

преди 6 години

Няма вече спокойствие за ***. Ще бъдат разпознавани и издавани на момента.*** най-после ще излязат от зоната на комфорт.

51

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, ще правят картотека на ***. После всички вкупом на Магадан да работят за китайците. Войните от путинските чети Васил Левски и Шипка ще берат шипки в Якутия за да хранят белите мечки.

50

11

преди 6 години

Бе то отначало бяха руски хакери, после станаха руски реклами, а накрая руска пропаганда. То не било компютри, а компоти.

49

Анонимен

преди 6 години

Руската пропаганда е по-злостна и опасна от тази на ИД, така, че русофилите да не *** за свободата на словото, а да се позаинтересуват от свободата на словото в русктата ***.

48

Анонимен

преди 6 години

Най-големите демагози се притеснили за свободата на словото. Смех.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен45 И повярва за,,бактеорологичното и химическо оръжие ,,на Садам,за атомната програма в Ирак в Либия . За скритият в Тура -Бура,разрушена издъно от Съветската Армия през октомври 1980 година , фантом Бен Ладен .За борците зяа демокрация ,крещящи Аллах акбар и режещи глави .