112

Анонимен

преди 6 години

Бойко има визия и като актьор във филми би имал голям успех. То и за това е фаворит сред масата лекомислени жени. До като, президента Радев има принципи и ценности и се бори за тях.

111

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzЕми не послуча боко и назначи един читав съдя вместо предварително подготвения наш човек и беше дискредитиран по меддите от КОЙ, ето това стана с предишния, вече е политически труп !

110

Анонимен

преди 6 години

слуша - има рейтинг, не слуша и като предишния ... :):):)

109

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна лъжа!Борисов се радва на неимоверно по-голяма популярност от Радев.

108

Анонимен

преди 6 години

До Mr.STARBUCKS O oo , Вожда Работи. Работи от сутрин до мрак. Все е на крак.Суджука хапва във движение, щот Задачите искат Неговото Решение.Получи се и рима без да ща. Mr StarBuks, сравнението е коректно, защото Борисов упражнява еднолично изпълнителната власт, като пожизнен Диктатор и Генерал, а Радев е пряко избран от народа. Сравняват се личности, сиреч, така да се каже, както казва Цветанов, дано да имаш експертиза да разбереш това и да превъртиш Рубикон.

107

ognyanz

преди 6 години

До "Mr.STARBUCKS": А как ще обясниш ниския рейтинг на Плевнелиев? Има разлика между него и ген. Радев, нали? И хората я оценяват.

106

Анонимен

преди 6 години

Рейтъннгът сигурно е изготвен на. Позитано20.С какво Радев превъзхожда Б.Борисов ?

105

Крали Марко

преди 6 години

Гордея се с Вас Господин Президент !!!

104

до 72

преди 6 години

Слава богу че не съм в Гърция!

103

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Въобще не е уместно да се сондират и правят оценки за рейтингите между Премиер и Президент.Единият /Премиера/ ,работи от сутрин до вечер,а другият/Президента/,клати кожения стол.

102

dp

преди 6 години

Глупости, може 67% да нямат нищо против Ал Бънди ама да го харесват и одобряват, LOL.То и аз нямам нищо против него докато не се чуе нещо оттам.Поредното тролене с "проучване", като знам кои ги правят тия проучвания не виждам причина да вярвам на една дума дето казват.

101

Реалист

преди 6 години

До факт. Да бе, да, червени глу.пости си написал. Нали ако тезата ти беше вярна коментарите в полза на ГЕРБ и против прецедента щяха да са десетки хиляди. Да виждаш такова нещо?

100

Анонимен

преди 6 години

Аз не мога да разбера кой или чии служби организират подобни сравнения и противопоставят институциите в страната. Това е опит за дестабилизация.Ало, ДАНС, спите!

99

Калеко Алеко

преди 6 години

До Хм .... И какво му е успешното на Радев, някой може ли да посочи нещо което е направил до момента, освен твърдението му, че "Крим е рушки" и това, че депозира намеринята си да бъде Троянския кон на раССия в ЕС и НАТО, още с встъпването си на власт, след срещата на *** с ген.Решетников. Дори и в това отношение се издъни, защото санкциите с/у Мадър РАША още си стоят и няма изгледи да отпаднат скоро ... !!!

98

Факт

преди 6 години

Забелязвате ли,че прогербаджийските коментари/оценки преобладават в работното време на чиновниците и намаляват,когато хората наистина създаващи нещо се освободят!?Явно за какво се използват служебните компютри....

97

Анонимен

преди 6 години

само дето Борисов върши на практика много работа, докато високият рейтигн основно се шматка насам-натам. Въздух под налягане.

96

Хм

преди 6 години

Добре щеше да е,ако Плевналиев се беше кандидатирал като независим,след като се твърдеше,че бил успешен.Само че едноцифрения рейтинг,установен от изследване на собствения му екип явно го е разколебал,ха-ха.В крайна сметка,подходящия човек придава смисъл дори на общо взето излишна институция,а неподходящия обезличава дори потребна такава!С Омбудсмана стана същото-Ганев и Пейчев принизиха ролята му,а Манолова я възстанови,че и нещо повече.

95

истина е

преди 6 години

Само луд може да прави сравнение на генерал ,който до преди 2 год. е летял на боен самолет ,и генерал който само си носи униформата на парад

94

Калеко Алеко

преди 6 години

Като води с много, освен преЦедент, да го направят и Председател на "БСП и СиЕ"АД, защото рейтингът на *** е много по-нисък от този на ББ. А като стане член на БСП, другаря Радев ще бъде и много по-полезен на Матушката си Русь, там ще плува изцяло в своите рушофилски води, а и няма да има нужда да симулира ангажиментите си към НАТО, нещо което му се налагаше да прави в Армията, като "натовски офицер" ... !!!

93

Анонимен

преди 6 години

42 процента за ББ? Учудвам се на такъв висок процент.