13

Анонимен

преди 6 години

Бързал да се върне в България. Носталия

12

Пример за ЕС държава

преди 6 години

ТИПИЧЕН БЪЛХАРИН))

11

Пурку

преди 6 години

До 11Става, просто с повечко парички.

10

Кратун

преди 6 години

Тоа си мислел да бутне 10 евра на шапкарите, *** там не стаа.

9

ggg

преди 6 години

Максималната глоба в Хърватска за превишена скорост е 1000 евро и максимум 1 година да не можеш да караш на тяхна територия Всички рекорди ТАМ се държат от българи и само 1 турчин Магистралите им са СУПЕР качествени и може да вдигнеш 200 на шега ,минавал съм я поне 35-40 пъти с лека кола --КЕФ е да караш .

8

Пецо

преди 6 години

В Холандия ако караш с превишена скорост над 80 км от допустимата те молят много вежливо да слезеш от колата и се конфискува, след това те съдят и съдията ти казва каква ти е глобата. Следващия път пак карай с превишена скорост .

7

Анонимен

преди 6 години

Всички нарушители трябва да бъдат санкционирани.

6

онбашията

преди 6 години

онлайн безродниците пак запяха стандартната си празноглава песен "ето така се прави а не като у нас" и тн. аз реших разбира се да проверя, влизам в гугъл, пиша "рекордна глоба превишена скорост" и още първия резултат - във сливенско някакъв пак с мерцедес е глобен 1250 лева за шофиране със 178 километра в час. хем глобата по-висока, хем за по-ниска скорост. какво ще кажете безродничета? абе кога ще ви изринем всички в швеция, да ви направят на булки неrрите?

5

Анонимен

преди 6 години

приземили са летежа му ! така се прави,а не " и сеа ко праим?"

4

+++

преди 6 години

Този е забравил, че не шофира в България, където КАТ не работи и всеки шофьор може да прави безнаказано всякакви нарушения. Явно има разлика между КАТ в България и КАТ в Хърватия.

3

пепе

преди 6 години

Затова си говорим години наред.Направил нарушение - ХВАНАТ - НАКАЗАН!!!Повече не може и няма какво да се каже.Ако тукашните контролни органи си вършеха на 10% от работата щеше да има стотици пъти по-малко изцепки и жертви на пътя.А тоя олиго, сигурна така си кара всеки ден в България и няма кой да го хване, това е целия проблем.Как пък един политик не го прозря!!

2

Анонимен

преди 6 години

Тиквените фенове нямат задръжки, дори и извън БГ.Те си мислят, че като тук ще минат с 20 кинта за катаджията.

1

Анонимен

преди 6 години

Хора- като бързате толкова вземете самолет , дори София-Варна имате на приемлива цена.