30

Анонимен

преди 6 години

Имали запис или някаква камера кога ще го дават по новините

29

Joko

преди 6 години

По същия тертип действат и в УНСС. Който от МОН не вярва, лично ще го заведа да се увери ....Цялата държава стана фалшива, а политиците само симерят ..... п.и.ш.к.и.т.е

28

Анонимен

преди 6 години

И къде е снимката на "ученичките"?

27

ЛИКВИДАЦИЯ НА МОН

преди 6 години

НАгли престъпници на власт в София увреждат нарочно Децата с цел ливкидация на БЪлгарите. ООН Отчете официално че въвеждането на 12 клас е сринало тотално раждаемоста в БЪлгария..Терористите от МОН увредиха тежко всички деца ..Още са на свобода..

26

Затворете училищата

преди 6 години

Масови убиици чрез нагло корумпирани на власт около БОрисов са увредили всички деца с тежко терористични педофилски камери.АКо в Вашето училище има КАМЕРИ НЕ ВЛИЗАЙТЕ ИСкайте от МВР арест на виновните длъжностни лица.КАмерите са ЗАБРАНЕНИ ОТ КОнституцията и ОСновния закон за живот на Земята

25

Lan

преди 6 години

Проблемът далеч не е в директорката! НИЩО по-добро от това всякакви хора да бъдат убедени да учат, макар и малко. Проблемът се нарича ДЕЛИГИРАН БЮДЖЕТ! Кога цялото образование ще спре да бъде опропастявано с тази недомислица! От началните училища, та чак до университетите!? И вторият основен проблем е липса на каквито и да методи за контрол на дисциплината и при малки и при големи ученици!

24

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО медиите обичат толкова Бяла, когато става въпрос за лоши неща? Бяла и Две могили са прекрасни места с добри хора. Случват се типичните за БГ неща, които в София даже не се забелязват!

23

qwerty

преди 6 години

Те у нас и редовните дипломи се взимат толкова лесно, че това ли може да изненада някого. Учителите не смеят да пишат 2 или да оставят ученик да повтаря. Учат децата да рецитират някакви уроци и после всяка година сме последни в Европа по всякакви класации за образование.

22

Анонимен

преди 6 години

И в София не са малко тези училища. В университетите е същият проблем. Проблемът се нарича "делегиран бюджет"

21

Бегееее

преди 6 години

Такива схеми за източване на пари се разиграват и в Шумен. Например в ПГ по Механо-техника много неграмотни *** се сдобиха с дипломи за средно образование, след като учителите им попълваха тестовете и им решаваха задачите. Заради подобни престъпни схеми България е най-просташката и изостанала държава в ЕС!

20

Анонимен

преди 6 години

А има ли статистика колко такива "дипломи" са издадени в България?Че после с такива дипломи получават шоф.книжки,някой продължават в университети,стават даскали,лекари ,джурналисти даже и професори!

19

Анонимен

преди 6 години

Ще станат програмисти от СофтУни като всички останали в тази държава :Д Учи маме за програмист учи за безработен стана.

18

Напишете!

преди 6 години

Еволюция....

17

Инженер

преди 6 години

До 15. Бъркаш приятелю, не след 10 години. И в университетите е същото, сега. Не стъпват на лекции, после ги пускат на изпитите да препишат поне нещо, иначе ще намалее бройката. Накрая излизат съвършено неграмотни, но с диплома за висше.

16

Анонимен

преди 6 години

За всички незгоди в държавата, са виновни само и единствено гладните мършички на държавна хранилка. Като ги почнеш, че да не спреш. От банкянския еднокнижник, през всички власти,агенции, агенцийки и службички, та до чистачката в яслата.

15

Анонимен

преди 6 години

Днес в Бяла, след 10 години в СУ "Св.Кл. Охридски"!Неизбежно е!

14

Анонимен

преди 6 години

Вече и деректорките "берат", кой от кого учи "професия" не знае.Много учен народ, мнооо нещо...80%

13

Дипломи?

преди 6 години

КОЙ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ГЛЕДА ДИПЛОМИТЕ?

12

Бивш учител

преди 6 години

До Анонимен10 Не си прав, колега. Сега при тая липса на работна ръка, взимат и от улицата буквално, и си ги обучават на място на елевентарни операции, но няма и мераклии да работят.Или тате и мама са в чужбина и пращат евро, или се въртят някакви далаверки на черно, каквито са 90% от автоджамбазите, или точат социални, като самотни майки с по няколко деца, или са трудоустроени. Свършиха баламите да работят на минимална, тоест , за 370 лева чисто , след данъците.

11

Бивш учител

преди 6 години

Не се учудвайте, това е положението в 99% от училищата в България. Благодарение на Даниел Вълчев, по-известен като Дани Боцкавия Нарцис.Всички водят фиктивно ученици, отсъствия не се пишат, а широко реклавираните от Герб групи за издирване на учениците, не посещаващи училище, са само на хартия.Всички в системата знаят това, но си траят.Закон за омертата, по мафиотски. Помните ли Иват Абаджиев, какво сазваше за допинга и щангите?"Всички се зобят,сега тези, хванатите нямаха късмет!"Така е и в уч