27

Кали

преди 6 години

Ако знаете,какъв мишок се крие зад гласа на Биг Брадър!...Много правилно,че избягва да се показва по медиите...Едно невзрачно,с неприятно личице момченце,но с претенциите и То да бъде мъж,моля ви се!Е,видя се,колко му е мъжкото!Селянче с претенции...Започнат ли нервите да не му издържат,време е и него да го сменят най после,дразни много с това нежно гласче....

26

Веско

преди 6 години

Абе, симпатяга е ;)

25

Анонимен

преди 6 години

То пък щото брадъра е някакъв критерии.право е момичето,тия са гадни манипулатори.....

24

тути фрути

преди 6 години

И кой гледа бигбрадъра.Трябва човек да мрази себе си за да гледа подобни предавания.

23

Анонимен

преди 6 години

И къде е била певица ,а!

22

Таню

преди 6 години

До jonyПравилно! Много имплицитна омраза сеят. Чрез новини, поведение, представяне на факти и изтърканите им "шоута". Почни сутрин с оная пуевенска сеуенка галя и свърши с бай брадъра, и късните новини...

21

ППП

преди 6 години

Всички дружно ДА НАПСУВАТ биг брадър-а. И без това събират някакви *** в къщата, псуването им приляга прекрасно.

20

ГАДОРЯН

преди 6 години

Преди няколко седмици беше в предсването на Карбовски. Темата беше че е била бита системно от последното си гадже. Е сега вече на всички е ясно защо яде лобут. Друг е въпроса че аз примерно изобщо не бих се занимавал с такава п а ча. Пропаднал човек е. Във Фвсбука съм й последовател и ми е интересно какво ли ще пишат сега под профила й. Отделно е и неграмотна. Последовател съм й за да й гледам сеира. Хаха.

19

реалист

преди 6 години

Чалгаджийски морал. Хубав модел за подражание. Все пак е чалга певица трябва поклон до земята за хубавите и стойностни песни. Утре може да има звезда на алеята на славата.

18

jony

преди 6 години

тя самата нова телевизия е супер негативна и просташка. едни подскачат по господари брадари незнам си какво , почват винаги с катастрофа и отнети животи. забранил съм я в къщи

17

Анонимен

преди 6 години

Тоя Брадър като говори все едно се отваря небето и говори Дядо Господ.Абе тия наистина много са си повярвали, че те колят и бесят.Фалшив и псевдо авторитет на комерсилни манипулатори.

16

Анонимен

преди 6 години

Поправка на статията? Не Бай Брадър изхвърли Дебора, а тя поиска да напусне. Второ - досега не съм се кефил толкова много, как една жена направи брадъра за смях пред цяла България. Евала!

15

Jay

преди 6 години

Продължение: Което се видя , че не е така. От горе на всичко чак Биг Брадър се обяснява на Дебора в изповедалнята , че не искал насилие и бил против него и уважавал чувствата и достойнството на съквартирантите, а само ги предизвиква , манипулира, унижава и се подиграва с хората. Само Дебора се изправи пред него без да и пука за парите и му каза всичко в лицето.А другите само и само да не си изгубят хонорарите, дори и Луна мълчат и се подчиняват като мишки. Дебора е смела и чувствителна.

14

р

преди 6 години

Горко им на родителите и.

13

Jay

преди 6 години

Биг Брадър да не се прави на Бог, защото не е. Дебора не е изгонена, а си напусна сама. Тя сама по собствено желание искаше да напусне веднага , защото не се чувства добре в къщата и вижда как той изкарва участниците в формата и ги унижава и му го каза в очите , а не след като той принудително искаше тя да остане до сутринта за да размисли , за да може той после да се измъкне толкова долно. А Биг Брадър се направи на много важен и се изкара Бог, че той бил я изгонил и то принудително.

12

Do 10

преди 6 години

Абсолютно си прав. Точно това и аз си помислих. Първо тя каза, че иска да напусне по собствено желание. Брадърър я спира и я кара пак да размисли своето РЕШЕНИЕ. Деборка пак повтаря, че е сигурна, знае договора си и иска да напусне по собствено желание... Барадърър продължава да не я пуска, тя се развихря и Брадърът я ГОНИ от къщата. Така изгонена може би си мислят, че ще си спестят някой лев. Според мен Дебора ако има малко акъл ще ги съди.

11

Анонимен

преди 6 години

Брадъра - отражение на реалността.80% са *били.Останалите 20% - лош материал.

10

Анонимен

преди 6 години

Това шоу стана целогодишно.Направо да го спрат от Сем.

9

Анонимен

преди 6 години

Двойни стандарти навсякъде ! Че оня готвач не псуваше ли ? Фънки не псува ли ? Но когатп ритнеш камериерка е 5000 ако ритнеш тиквата толкова ли ще е ? Зависи кой е по равен

8

Анонимен

преди 6 години

Бе не я знам певица ли е, *** много напомня евтин ковроляк. Голям ***. Като се напие се дължи като магистрална труженичка- псува, на бе говори.... крещи... малко са я били май. Много про0ста, много.