107

ppq

преди 6 години

До абне сте сами)

106

аб

преди 6 години

Тази банка е на загуба от години. Само в България излиза на печалба, но това разбира се не е достатъчно да се компенсират всички загуби, които се генерират на другите пазари. Да си публикуват докладите на цялата група в цяла Европа, а не да лъжат българите, че всичко им е наред!!! Не държа и една стотинка там, защото това е балон, а не стабилна финансова структура!!!

105

Румен

преди 6 години

как има такива наивници още!разбира се,че нищо няма да му върнат по сметките!репутация ,викате,а? ква репутация,на кой му пука за репутация?!сега ще има дело,поне 10 години ще се точи,ще се обжалва ...язък си за Марто,да му е обица на ухото!

104

МакКонар

преди 6 години

Според някои коментиращи човек трябва да стои и да си варди парите пред банката да не му ги откраднат от там. Е тогава защо са ни банки?

103

M.I.C.

преди 6 години

Не знам, но цялата работа ми изглежда странна. Не ми е логично да не му възстановят парите, ако Банката дори малко да е виновна. Репутационния риск е огромен и се превръща в реални загуби. Лично аз мисля, че Марто е подписал някакъв вид пълномощно след като въпросната дама е напуснала банката (не е ясно изобщо дали е била уволнена или напуснала), защото е работил с нея отдавна и има доверие. И тя му е източила париците. Че от 2007г го е крадяла-това го казва Марто... Наистина госъжалявам

102

Анонимен

преди 6 години

Банката е трябвало да възстанови парите на клиента и по съдебен ред да търси открадната та сума от извършителя на кражбата. ЩО за низост.

101

а

преди 6 години

Тези от банката не си правят добре сметката в тази ситуация.... Жалко за тях !Гадно е да те крадат от място където трябва да ти пазят парите !

100

маноло

преди 6 години

До Француз И на мен се случи в Испания ... Преместих си домисилиото - адреса и смених и банката От Банко де Валенсия я смених с ... Веднага започнаха да ме агитират да се върна в старата банка , но отказах , защото офиса ми беше далече .Тогава измислиха , че преди 6 месеца не съм си платил сметка от 800 евро платена чрез кредитна карта . Кредитната карта , никога не бях я ползвал и когато поисках разпечатка на датата на плащане нямаше нищо . Но банката ми налагаше лихва и парите станаха 1200

99

Пак

преди 6 години

До Миск от несходства "ПОД " , КАКВО Е ? - ДЮШЕМЕ , ЛАМИНАТ ???

98

Малко инфо за народа

преди 6 години

Левон Харпарцумян - месечна заплата - 250 000 леваОбикновен касиер - 600 леваПерсонален Банкер - 900 леваима ли някой , който още не му е ясно защо се получават тези неща ?

97

Липса на мозък

преди 6 години

До LoykoКаква българска банка бе приателю . УКБ е част от полуфалиралата Уникредит груп - Италия.

96

Миск от несходства

преди 6 години

Велик футболист + измамна банка+ безправна държава = много под за нищо.Уникредит трябва да бъде закрита със закон.

95

Loyko

преди 6 години

Ima li oshte balaci da viarvat na -izberete rodnoto.Nikoga Bulgarska banka...bezplaten savet

94

събе

преди 6 години

според мен направо оранизирана престъпна група в банката го е работила.Не е само Ирина ч.а.Тая немала ли е шефове да я надзирават

93

бай х

преди 6 години

Мартинчооо в чужди ръце само / оная работа / расте ...а не парите в банките

92

Mirko

преди 6 години

Тук много злоба. Защо не си бил проверявал парите. Ами нали банкерката назначена от банката му е прещала редовно извлечения. Точно пък с Марто да се заяждате който като цяло е свястно момче няма смисъл. Бившата ми приятелка заряза работа на половин денза 1200 лева, за да работи като касиерка цял ден за 600. Тя крадеше пари от мен и от сестра си. Само мога да си представя какво ги прави в клона.

91

Француз

преди 6 години

ПозорТова само във България може да се случи.Слагай си паричките в чужбина за да не плачите.Стара поговорка.Акъл море глава шамандура за този Ваш патриотизъм Сега ще плачиш.Какви са тези банки който не може да защити парите на свойте клиенти.Позор.

90

vlady

преди 6 години

До Анонимен 88От времената в Османската Империя, когато не е имало независима българска църква и гръцкото духовенство с редки изключения се е интересувало само да събира църковни данъци и такси. В много случаи влиятелни арменски архимандрити и епископи са помагали реално на заточениците, спасявали са революционери от бесилка и са съдействали на българите пред властите по други поводи. Също така арменската патриаршия е помогнала в борбата за независима църква, поради конфликти с гръцката църква.

89

Шекспир

преди 6 години

Г-н Петров искрено се надявам да спечелите всяко дело заведено срещу Хампарцумян банк. Там е по-гнило от Дания

88

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

Е...НАЛИ ИМАЛ НЕЩО КАТО... "ЛИЧЕН БАНКЕР"...ХА,ХА,ХАААААААА.....ТЕ, ТИ ТЕБЕ --КОЛКО Е "ЛИЧЕН"...КОЛКОТО ДА ТИ ИЗТОЧИ ПАРИТЕ..!АЗ --НА "ЛИЧНАТА СИ ЖЕНА" НЕ ВЕРВАМ---ТОЯ ...."ЛИЧЕН БАНКЕР" , СИ НАЗНАЧИЛ!ВСЕКИ СИ ПАТИ ОТ ГЛАВАТА!!!!!