45

пп

преди 6 години

До 3 АнонименВие съвсем сте изтрещяли- поровете малко в интернет за да видите колко зверства са извършени и от жени. Тук пола няма значение.

44

Иван

преди 6 години

бог ни едал да правим добри дела илоши лошите дела ще бъдат наказани все бог ни е виновен ако господ наказваше всички хора веднага то живи хора нямаше да останат по света

43

Ристу

преди 6 години

Ако аз бях на мястото на Господ Бог, щях да създам някакви събития, които да покажат на италиянеца, че това, което прави е лошо, които да превърнат неговия стремеж към зло, към стремеж към добро, така че в бъдеще той да предотвратява изнасилвания и насилие. Това би бил готин план от доброжелателен Бог. А при варианта на нашия Бог - жена е изнасилвана и измъчвана системно, децата и мизерстват и страдат, а италиянеца ще гори вечно в Ада. Т.е. Бог е избрал вариант, в който всички страдат. *** е!

42

Пенка Шахънска

преди 6 години

Гледах директно репортажа. Бараката е заключвана с катинар, не е окована във верига. Раждала е в болницата, но веднага я е връщал в бараката. Завивката бе старо палто. Обстановката-ужас. Момчето е ходело на училище, как никой не забеляза окаяния му вид? Пази боже!

41

Ристу

преди 6 години

Какво цъкате минуси, бе? Как ще обясните тогава това злодеяние? Бог не е могъл да го спре, значи не е всемогъщ. Не е могъл да го види? Значи не е всевиждащ. Според мен нарочно е оставил горкото момиче да се мъчи 10 години, защото Бог е долен ***. Не му се кланяйте и не го почитайте.

40

Ристу

преди 6 години

10 години Бог се е правел, че не вижда какво се случва там. Или Господ е безсилен, или е зъл и жесток. Или хептен го няма.

39

Пурчо

преди 6 години

Тоя Салваторе *** да не е също някой... Много му е секси фамилията!😁

38

Ставаш за режисьор !

преди 6 години

Ти верно ли си мислиш, че ще ти се вържем на глупостите ???...Голяма простотия ...

37

Анонимен

преди 6 години

Тамк да мине през него бавно и мъчително

36

Нели

преди 6 години

До АнонименВземи да почетеш повече,че пишеш измишльотини

35

муспи

преди 6 години

Този трябва да го дадат в ръцете на българското правосъдие, за да види хуманност, толерантност и всякакви бенефити. Но няма никаква информация за расово-етническата му принадлежност, в бита си се държи като евреин. Също така медиите по еврейски не засягат въпроса - а как 19 годишна румънка се е хванала на традиционната за источноевропейките работа гледачка, в барака от картони и тенекии при хора като ниандерталци, а е отишла в Италия за пари, - излиза че са й плащали?!

34

fff

преди 6 години

В момента във Флоренция съдят 2 италиански карабинери ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ НА 2 американски студентки Да ти имам и ченгетатааа афро-италиански А и само във Флоренция има ДЕСЕТКИ ПОДОБНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ НА АМЕРИКАНКИ .Страшна държава страшно чудо .

33

Анонимен

преди 6 години

Наскоро Божидар Димитров каза по повод събитията в Каталуня че в Италия също има такива настроения и то в северна Италия където хората били потомци на англосаксонци и римски аристократи а на юг италиянците са потомци на араби!Вероятно има голяма доза истина и който е бил в Италия особено в южна ще го потвърди а и да не забравяме къде СА КОРЕНИТЕ на явлението Мафия без значение как се е зародило и в какво се е изродило!Иначе такива *** се раждат по целия свят.

32

vlady

преди 6 години

Този италианец трябва да поживее в all-inclusive от ранга на Черния Делфин, Белия Лебед, Черния Орел, Вологодската Петица, Полярната Сова и т.н. да се научи на ред.

31

Анонимен

преди 6 години

Ясно е какво предположение се прави в коментарите, които липсват, а те са повече от половината.

30

ФФФФ

преди 6 години

До 27 Какво ,,браво чел ли си за Болцането да видиш какви малоумннници са италианските ченгета .

29

фффф

преди 6 години

Това НЕ Е ПЪРВИЯ ТАКЪВ СЛУЧАЙ В ИТАЛИЯ Просто сте забравили за останалите .В Италия са със 1000 години назад от цивилизацията .А на юг от Флоренция е ДИВА АФРИКА .Колят се като *** и то редовно В Италия се водят за ,,изчезнали към 10 000 души А колко са реални никой не знае .И колко от тях са подобни РОБИ ????

28

Ццццц

преди 6 години

Сега него да го оковат и десет години по същия начин

27

Анонимен

преди 6 години

Браво на италианската полиция. Ако бяха нашите щяха да го пуснат по живо и здраво.

26

Анонимен

преди 6 години

Потрес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!