12

ХА ХА ХА

преди 6 години

Азиатски драми

11

ХРИСТИЯНИН

преди 6 години

Кво ме интересува за тия ве? Те не са Българи, държавата изобщо не трябва да се занимава с тях. Нали им е по-любима турция? И я смятат за тяхна родина ( шизофренита не прощава на никой) сега да си берат гайлето, както са си го брали и по време на възродителния процес, в тъй любимата си турция.....

10

!!!

преди 6 години

"Имената на задържаните "българи" са Мустафа, Ахмед и Мехмед....."Колега, лошия човек си е лош не зависимо как се казва!!!Например полицаите, които са замешени в разни мръсотии как се казват, можем ли да кажем щом се казва Гьорги може или прав е! Всяко стадо има черно, преди да посочим с пръст някой да помислим дали в наща къща няма подобни!!!

9

анонимен

преди 6 години

това не са бьлгари а турци с бьлг документи така че не ни интересува и нямазащо бьлгария да дава пари за тях те си имат достатьчно пари да си наематадвокати

8

Анонимен

преди 6 години

До 5Гледах интервю с бивш турски военен. Думите му накратко за 90-те:"Имахме оръжия но нямахме патрони. Американците ни даваха танкове но заради липса на части повечето не вършеха работа. Държавата беше принудена да купува части на черно. Повечето копия. Не можехме да правим операции без американско съгласие. Ако ни разрешаваха ни указваха с кои оръжия точно. Днес сами си ги произвеждаме. ".

7

Нека позная

преди 6 години

Имената на задържаните "българи" са Мустафа, Ахмед и Мехмед.....

6

Анонимен

преди 6 години

В Турция са българи в България са турци. И защо ги крият толкова?. ==================Абе ние се знаем какви сме но за теб не съм сигурен след престоя на мой ДЕДУШКА 500.г

5

Анонимен

преди 6 години

Едно време кокошките на ЦРУ са се разхождали из Турция като у пентагона но явно мустакатия затвори всички кранчета и сигурно затова Тръмпеско се сърди на Ердо .

4

До 2

преди 6 години

"Не че при нас ,в България де, нещата стават по бързо. Нали и камили си нямаме."При вас разпореждането дори за една шофьорска книжка е шест месеца... Не ми говори за яваш яваш:-) :-) :-) Хак им е... Който и да е да си получи заслуженото!

3

Анонимен

преди 6 години

Наим е турчин, тези са българи. Бойко е експерт по турските работи и трябва да разтълкува.

2

Анонимен

преди 6 години

Одрин е далечко от Анкара. Около 14 дена с камили. Затова работите не стават бързо. Яваш, яваш. Не че при нас ,в България де, нещата стават по бързо. Нали и камили си нямаме.

1

да,да

преди 6 години

В Турция са българи в България са турци. И защо ги крият толкова?.