25

Анонимен

преди 6 години

КАКВО ЩЕ МИ РЕШАВА САЩ ??????? АБСОЛЮТНИ ЛУЗЪРИ :))))))-----Още малко остана и като зачаластри иранските хизболаци, та един читав няма да остане. Ше видиш какво жестоко избиване на иранци от въздуха ще има.

24

Анонимен

преди 6 години

Кви отстъпки ве, просстак!Никви отстъпки!Асад е легитимен президент, няма да отстъпва пред терористите!

23

Тръмп

преди 6 години

Слава на Русия!

22

Верно е!

преди 6 години

До ало пенчоИ затова ще ходят да му правят Духалите.

21

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

И КВО СЕГА 27....??!НАЛИ СЛЕД ВОЙНАТА ---ПАК ШЕ ИСКАТЕ ПАРИ ОТ "ХУЛИГАНА САЩ". И ЕС..??!АЗ , ПЪК--- ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАМ ДА СИ ПОКРИЕТЕ ГОЛИТЕ.......С РУСКИТЕ ФИНАСОВИ -ТАПЕТИ...ХА,ХА,ХААААААААААА....АЙДЕ НА БАС!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

До ***-ЛИЗАТОРНяма такава опасност. Като цяло, печеливш е цял свят и то в две направления. Първо, намаляване бежанския натиск. Второ, ролята на САЩ като световен хулиган свърши.Светът се променя и ще е много жалко ако нашите политици, подобно на предшествениците си от 100 години насам, не го разберат навреме.

19

Анонимен

преди 6 години

Сега гледам коментар на Яков Кедми (израелски военен и политически анализатор). - Липсата на Европа като цяло, както и на отделни европейски държави в преговорите за Сирия, ясно показват мястото което ЕС заема в света. Като икономика - да, като пазар - , но политически ЕС няма никакво влияние в света. Единственият представител на Европа в тези преговори е султан Ердоган - това каза днес бившия шеф на секретната израелска служба Натив, Яков Кедми.

18

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 6 години

МИРЪТ В СИРИЯ , ЗА ПУТИН---ЩЕ БЪДЕ ПО-СТРАШЕН ОТ ВОЙНАТА ...ЗАЩОТО ЩЕ ТРЕБВА ДА СЕ ЯДЕ , ОБЛИЧА И ЖИВЕЕ В ЕДНА СРУТЕНА ИЗЦЯЛО ДЪРЖАВА!!!А ,ТОВА....ЩЕ СТАВА САМО С ПАРИ --НО , НЕ И С РУСКИТЕ ТАПЕТИ НА ПУТИН!ОТ ТОВА --ЩЕ НАМАЖЕ ЕРДОГАН ...И ТОВА Е И ЦЕЛТА МУ , ВСЪЩНОСТ!!!!!!!!АМЕРИКА И ЕВРОПА --НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ ТУРЦИЯ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА!!! /..а иначе---руски комунизъм ИЛИ СОЦИАЛЕН ОНАНИЗЪМ в Турция---Е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖЕН../ ПРОСТО --ЗАБРАВЕТЕ!!

17

Анонимен

преди 6 години

До президентските избори Путин ще обяви още няколко пъти края на войната в Сирия !

16

Анонимен

преди 6 години

Е видимо другаря Путин е по-загрижен за диктатора Асада, отколкото за съдбата на стотиците хиляди руснаци облъчени от мирния атом около Урал

15

ало пенчо

преди 6 години

Какво унижение.Путин преговаря с фесовете Ердо и Аятолаха.Големите даже не го уважиха да преговарят с него,а пратиха Ердо.

14

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААА, аз не съм казал никъде, че САЩ, ще решават нещо. Казах, че вчера Путин, уведоми Тръмп, какво ще решават на срещата с Рохани и Ердоган.

13

ни са знай

преди 6 години

А нашият премиер в час ли е?Или пък е задрямал.....................

12

Анонимен

преди 6 години

САЩ, не гледат какво ще се реши по телевизията. Путин вчера цял час говори с Тръмп, така, че САЩ са на уведомителен режим, не участват, но им бе съобщено какво ще се решава. Виж ЕС, ще се информира от телевизията. Нито ЕС като цяло, нито която и да е "велика" сила от Европа, нито са уведомявани, камоли да са поканени на срещата която ще решава следвоенното устройство на Сирия.Това е Европа, на която ние разчитаме да ни защитава интереса - незабележима.

11

айде

преди 6 години

Този милиционер-миника Путин , руснаците до кога ще го чакат и не го приберат в кауша на топло .Съсипа Русия бе , ей.........

10

Анонимен

преди 6 години

Целия Урал и приволжие са заляти от радиация, милини руснаци са подложени от 2 месеца на радиоактивно лъчение, а тоя за Сирия се загрижил, ***

9

Анонимен

преди 6 години

Путин нанеся дълбоки щети на толераският мозък.

8

а

преди 6 години

Няма нужда от хумористични предавания и клоуни .Джуджето направо ни разплака до сълзи , Голем смях .. ХА.ХА.ХА.ХА

7

Анонимен

преди 6 години

Господарят на Света.Всички му се кланят.Владетел на могъща държава.Със силна и боеспособна армия и с несметни богатства.

6

Анонимен

преди 6 години

На сметката на краварите се трупат над 300 000 избити и милиони прокудени от домовете си! Кога ще се потърси сметка на *** от ФАЩ за всички варварски престъпления срещу човечеството?