26

Анонимен

преди 6 години

Трябва да влезем в биткойнзоната, не в еврозоната. Изпълнили ли сме изискванията за брой балъци на квадратен метър?

25

Анонимен

преди 6 години

Никой не отговаря на въпроса: какво ще стане когато цената на "добив" (Майнинг или както щете го наречете) стане по-висока от доверието в тях?Просто хората ще си ги изтрият от дисковете и ще се впуснат да добиват друга, по "изгодна за добив валута"

24

Пророкът Гочо

преди 6 години

Единственото предимство на криптовалутите е,че се пренасят свободно и анонимно от т.А до т.Б на земното кълбо, затова се използват масово от разни дребни бандити, на които им трябват не особено значителни, но иначе съществени суми в брой от порядъка на 10К USD, за които трябва да оставят следа в банковата система.Иначе по същество са нещо като взаимоспомагателни каси и замисълът поне на Биткойна е никой да не може безконтролно да увеличава броя плащателни единици.

23

Анонимен

преди 6 години

Скоро четох за това нещо и , че според създателя било изчислено , че с неговия алгоритъм ще се добият един максимум от 21 млн. , нещо крайно недостатъчно за да позволи широкото му използване в икономика и разменни отношения. Спечелиха малкото *** , които си купиха преди 2 години на 2-300$ и сега могат да го продадат 20 пъти повече.

22

Анонимен

преди 6 години

nobi - Не твърдя нищо за Биткойна, а за отношението на хората към него. Повечето го виждат, като пасивна стълба към забогатяване. Забогатяване с мързел. Без бизнес, без главоболия, без планове, без рискове ...Това са много лоши съобщения.

21

180

преди 6 години

До Умерен АмериканистЛичи си, че си нямаш идея от нещата и се опитваш да ги разбереш като си правиш аналогии с чушките на пазара.

20

****

преди 6 години

Тези които вярват в това чудо,да събират цялата си парична наличност,а може и по големи заеми да теглят,да си продават и домовете,и да си купуват биткойни,и да чакат да стават милионери,а не да дават акъл тука.

19

nobi

преди 6 години

бай *** много обича да дава акъл. Колко зле бил биткойна, ама не е виждал никога. Луди били копачите, че хабят ток и им е шумно вкъщи, ама хвърля през балкона хилядарки на измамниците

18

дядо 130

преди 6 години

Биткойна е добре замислен. Все ще се намерят хора да злоупотребят, както крадат от картите така и от биткойните ще крадат. Всеки ползва това което му е удобно.

17

Анонимен

преди 6 години

Кога ли ще се спука и този балон и много хора ще пропищят на yмpялo?

16

Анонимен

преди 6 години

Bitcoin - мечтата на всеки умствено деградирал индивид - Да остави една машинка, която да му прави парички. Ей така, без усилие, без мисъл, без риск, без нищо. Да "капят" кинти.Затова сте я окъсали ...

15

Gogo

преди 6 години

От тази статия мога да си направя само извода, че в скоро време ще го издухат пак бедните африканци.

14

валутен спекулант 3

преди 6 години

разбирасе земята трябва да е- добра- и да е в СТАБИЛНА държава дето- беси комунистите- и държи -ниски данаци - Препора4ително е И да се държиш добре с работниците си това овели4ава СТАБИЛНОСТА и намалява комунизма -ОСНОВАТА НА ПРОСПЕРИТЕТА стабилност и НИКАКЪВ комунизъм

13

валутен спекулант 2

преди 6 години

номера е да оцелиш КОГА пари4ната маса е евтина и да се здобиеш с МНОГО от нея за сметка на суровината -примерно дървесина- която си купил за много по малко пари4на маса .... и така няколко кръга после копуваш ЗЕМЯ -щото е единственото дето не се обезценява а и носи приход --- и им гледаш сийра на бълаците

12

валутен спекулант 1

преди 6 години

основата на борсовата търговия са две неща ПЪРВО- ЗА ДА СПЕ4ЕЛИШ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ЗАГУБИ - Второ -- Пари4ната маса ВИНАГИ РАСТЕ - съответно всяка валута се обезценява с времето 4есто и СЪЗНАТЕЛНО с цел повишаване на износа -- а и един куп други шукарий -- Китай е просто архи пример за това Японците същата работа ) Принципа Купувай пари4на маса А с нея ресурси за Стоки -пр дървесина - а с тях още пари4на маса .....

11

Анонимен

преди 6 години

Ами над 100 валути за копуване и инвестиции . Биткойн отдавна , не е сам :))

10

валутен спекулант

преди 6 години

Биткойна е по сигурен е от Руската рубла но по не надежден от Либериския долар ... не го препоръ4вам на никой да го държи в позиций по дълаги от два месеца ... страшно рискова работае и като капак основно разни т.ъ.п.и руснаци го копат ... ПО ДОБРЕ СИ ВЗЕМЕТЕ АКЦИЙ В КОМПЮТАРНИ ФИРМИ произвеждашти нови и по мощни процесори балъците дето копат биткойни непрекъснато трябва да си абгрейдват щайгите -компютрите - НЕ Ка тъпанарите работят за вас )

9

Анонимен

преди 6 години

А, добре де три въпроса до експертите тогава. 1. Ако биткойна е бъдещето и то (бъдещето) принадлежи на криптовалутите, защо толкова усилено се продава с конвертируема валута?2. Мислите ли, че енергията (като величина) за добиването му е по-малка от стойността на 1 единица на свободния пазар?3. Кой според вас регулира стойността на 1 при условия на ограничена наличност и какъв е алгоритъма? Малко математика (статистика) не е навредила на никой :-) Поздрави!

8

Анонимен

преди 6 години

До 8 Мн ме кефят остроумници, като тебе. Само лъжете и мажете. Биткойн може да се купи и в Евро. Може да се купи е чрез други крипто валути , които също се купуват в Евро.

7

Анонимен

преди 6 години

Света става дигитален и следва дигитални валути. Нищо чудно няма в цялата работа. Хартията е безмислена вечве. Лошото е че банкерите заспаха и някой ги изпревари. Това се случи :))