25

POLICE

преди 6 години

ГЕРБ и Патриотите са Престъпници

24

Анонимен

преди 6 години

Това *** на снимката сигурно е излязло от Външно да пасе през обедната почивка.А тази огромна сграда е задръстена до краен предел с шуро-боджанаци и балдъзи .

23

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД СУДЖУЦИТЕ, ВЕЧЕ МИНАХА НА ДИАМАНТИ.СИГУРНО СА БИЛИ ЗА ГЛАВНИЯ.НЯКОЙ Е ЗАБРАВИЛ ДА ПРЕДУПРЕДИ МИТНИЦАТА, СЕГА МИТНИЧАРЯТ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ. ТЕЗИ ДНИ ЩЕ ИМА АРЕСТИ В ГРАНИЧНИЯ ПУНКТ.

22

Анонимен

преди 6 години

Някой много високопоставен в ГЕРБ го е изпратил да получи диамантите, а той, за да не пътува празен е взел и цигарите.А хормонът за растежа 100% е за БОК. Последната година той непрекъснато нараства, по окомерна оценка стана вече 130 кг, а може и повече.

21

men

преди 6 години

"временно отстранен от длъжност"... а като знаем как такива твари обичат да пътуват на частно като може със отрядо да разкарваме тиргрите направо повярвахме че е било по служба. ама и то мекерето вместо да им фърли една шепа стинки на митнечачетата става за резил...

20

Любопитен

преди 6 години

До Анонимен 11 Я разкажи. Да не би да е имало и ядрена бомба в колата , че вече ги правят с големината на гюм за мляко.

19

Съвет

преди 6 години

До Анонимен 19 Как да му напишат името, като не се знае дали съдът няма да го изкара невинен? И после съд за всички дето са го омаскарили. Човека е взет на СТОП в колата и няма нищо общо с контрабандата. Ами сега? Адвоката му да ми подхвърли нещо и на мен за идеята.

18

Анонимен

преди 6 години

Експертите имена имат ли? Или са просто безименни мулета? КОЙ е експерта?

17

Анонимен

преди 6 години

Оставете го човечеца,жертва е на любовта.Цигарите са за приятелката му,която пуши като счупена печка,а диамантите за имплантиране на езика и клитурчето и, за по голям чар.

16

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с оная итегриралата се биткаджийка, дето била много важна за министерството? Кияк на държавна хранилка и на снимка да го видиш, шибни му един, все има защо.

15

Анонимен

преди 6 години

И саааа кво шЪ праим???

14

Arsmf

преди 6 години

Fake.vivakom bezplatni telephoni...?! Alo?!

13

SS

преди 6 години

Ей сега да ги съди за дискриминация ! значи ако мене не хванат с 2 стека цигари акт и толкоз. Защо ще го гонят от работа? По таз логика половината народ тряя е изгонен от работа защото някъде нещо е направил. В закона много добре е написано какво е наказанието и кой го налага.

12

Анонимен

преди 6 години

По интересното е на кой е колата която се е опитал да я прекара през границата?! Като човек на кой човек се е представил че така лошо са го изловили? Сигурно не е казал човеко ако беше казал щеха да му козируват и да го ескортират с почит и уважение. Кочинката си е кочинка сбрани от кол и въже по кръстопътищата и резултата е обрулена и разпадната държава беден и мизерен народ и гласуващи за големи зеленчуци.

11

Анонимен

преди 6 години

Аман от изгорели бушони, а на върха никой нищо не му се случва.

10

Анонимен

преди 6 години

Спипаха човек на Външно с контрабанда, Захариева го наказаСтига наказания хващайте си герберските чукала и изчезвайте. То не минава ден без скандал и далавера за нищо не ставате.

9

Анонимен

преди 6 години

Абе нищо не е направил човеко просто си е купил по евтини цигарки че нашите станаха 5 лв. А диамантите са за ножовете на струга дето работи на него. Човеко е работник та затова му требат дамантени ножове. А па тия го изкараа престъпник. Не е престъпник айдук е от тия селските тарикате!

8

маалии

преди 6 години

Митничаря не го виждам,язък за момчето!

7

ШибиРиби

преди 6 години

Сега ще го скрият от хорски очИ ши го бутнат да гние в някое посолство може и дипломатически паспорт да получи за да не се повтарят подобни гафове по границите.

6

Анонимен

преди 6 години

Напишете му името на престъпника! Ако беше някоя учителка, дръпнала ухото на нагъл тийн, досега да е цъфнала по всички вестници, телевизии, уволнена и разкостена.