13

Анонимен

преди 6 години

Ако беше господина на неговото място каква песен щеше да пее ? В една близка на нас държава някои продължават да унищожават мирни хора заради това , че не са съгласни да забравят родния си език и си търсят правата . Тях кога ще ги осъдят за престъпленията и хилядите избити и изгорени живи ? Подстрекателите за това си казаха преди година колко средства са изхарчили да има размирици в тази страна и да доминират там .

12

анонимен

преди 6 години

зашо си предадохте героите на измисления трибунал в хага позор

11

нн

преди 6 години

При разпада на Югославия какво очаквахме да мине по мед и масло ли? Генерала е изпълнявал нечие друго нареждане и сега виновен. Американците цвете ли са дето съсипаха Сърбия, ще ги съдят ли? *** история.

10

Анонимен

преди 6 години

До u4en Това защо не го кажеш на християните от Иран ,Ирак, Афганистан , Сирия късето са подложени на масово изтребване

9

защото е славянин

преди 6 години

Т.н. "съд" в Хага не намери никакви доказателства за вината на генерал Ратко Младич, по 11-те точки на т.н. "обвинение". Той беше осъден, още преди да започне процеса, защото е православен, защото е сърбин, защото е славянин, защото е защитавал страната си и свободата на народа си. Осъден, по поръчка на международните радикални ислямски терористи.

8

u4en

преди 6 години

Колко ги молеха от ЕС - не гонете мюсулманите....не ги убивайте...а комунистите на Милошевич - ще си правиме каквото искаме ..НАС РОСИЯ НИ ПАЗИ ! ....е видяхми колко ги пази !

7

Анонимен

преди 6 години

Такива като касапина Младич и другите СА ТРЕБИЛИ И СЪРБИЗИРАЛИ БЪЛГАРИТЕ В ЗАГРАБЕНИТЕ или по-точно подарени територии ДРУГАРИ НЕГРАМОТНИЦИ СЪРБОЛЮБЦИ!!!Както казват вашите любими сърби СРАМ ДА ВИ Е ама откъде срам у един "български"патриОТАР по дефиниция "православен"русосърболюбец-комунист с ДО основно образование!!Тоя на снимката Е СЪЩИЯ КАТО МЛАДИЧ просто не му се е отдала възможност да си покаже способностите!ВСЕ ПАК ИМА НЯКАКВО ВЪЗМЕЗДИЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЗА ВСЕКИ ЗЛОДЕЙ.

6

Анонимен

преди 6 години

Косово е света земя Сръбска

5

Анонимен

преди 6 години

Аркан и Ратко Младич национални герои на Сърбия

4

Анонимен

преди 6 години

С тази присъда сърбите се наредиха до фашистите на Хитлер, така че вече нямат морално право да ни наричат нас фашисти.

3

Анонимен

преди 6 години

До мюсюлманинПърво ми говориш за морални опори и свободен свят после се радваш, че гугъл и туитър цензурират хора с друга гледна точка . Ти си един платен *** нищо повече.

2

християнин

преди 6 години

Това означава, че и сърбите признават, че сгрешиха, извършиха геноцид и войната ,която водеха срещу свободния свят бе без морална опора и тяхна национална грешка. А такива като 1 са просто представители на лъжливите новини...вашето време мина и дори Гугъл и Туитър, въпреки парите които плащате, Ви отсвиреха....защо ли?

1

Анонимен

преди 6 години

"Да помислим къде и как ще живеят децата ни, да запазим мира"Това означава ли, че ще оставите мюсюлманските орди да си правят каквото искат и да ви изнудват в името на мира?