76

Анонимен

преди 6 години

двойни игри и тн. знаем го еврогеиииския съюз.

75

Абе стига с този съд

преди 6 години

Младич е прав, него го съдят а други нте.Ако някои трябва да отиде в този съд това е Путин !!! Той еу много по-голям престъпник от Младич

74

Истината

преди 6 години

Изхвърлен, защото не е съгласен и не се чувства добре!? Изхвърлен, защото се страхуват какво ще ка е. Скоро, ако не го убият, като Милошевич, Младич ще се превърне в обвинител.

73

Сливница

преди 6 години

сърбомани и русофили са български предатели и налазили форума като чума...Няма да има южнославянска федеряция... Македонската държава е създадоха точно такива предатели.

72

Анонимен

преди 6 години

Слона-Бомбето.сръбския ти е ужас БЕ хахаха,по-скоро го "докарваш"на хърватски А ТЕ СЪРБИТЕ ИЗБИВАХА И ХЪРВАТИ защото били "покатоличени сърби"СЪРБИ ,РУСНАЦИ И ГЪРЦИ СРАМ ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО!

71

Анонимен

преди 6 години

МАЛКО ТИ Е СРЪБСКИ ......МНОГО МАЛКО,ЩЕРКА ТИ ЖЕРТВА ОТИДЕ ДА ПЛАЩА ТВОИ ГРЕХОВЕ!!!"Православни"сърболюбци МЛЪКНЕТЕ И СЕ ЗАСРАМЕТЕ поне заради БЪЛГАРИТЕ 100 ГОДИНИ ПОЧТИ подложени на терор и асимилация от СЪЩИТЕ ТИЯ ВАШИ БРАТЯ!МАЛумна патриотарска ПСЕВДОправославна....!Вие не знаете да се прекръстите БЕ,седнали да ми бранят КАСАПИН каквито за съжаление са поне 1/3 от сръбското племе!

70

СЛОНА–БУМБЕТО

преди 6 години

....ТИ ЕУРОПСКА КОНСТИТУЦИЯ И СУНЦЕ ГДЕ НА ЗВЕЗДЕ СИЯА!!!С ЕУРОПА НЕЧЕ БИ ТИ ПРОКОПСИЯ,КАО Е БИЛА СА СЛАВЯНСКА РУСИЯ!!!

69

Анонимен

преди 6 години

А другарите от БК(С)П кога и те доживот?

68

анонимен

преди 6 години

Абе защо никой не съди американците които унищожиха с бомбите си северозападна България и североизточна СЪРБИЯ столетия ще минат докато природата изчисти този обеднен уран

67

аз

преди 6 години

не е далеко деня в който ще се освобождаваме от мюсулманска европа, и пак ние ще плащаме с такива политици дупелизци като сегашната ни пеперудка от цвят на цвят друго не ни очаква

66

Европа Християнска

преди 6 години

Да ви видим вас, ако утре мюсламните започнат пак да ни колят, ритат главите и изнасилват жените кво ще мислите.Истината е, че тази религия просто е трябвало да се забрани докато е време поне в Европа, когато тия са били малцинство.Нищо добро не ни чака, сега мюсолманите пак набират сили с демографията и когато удари часа ще атакуват, а вие си мислете, че тоя човек е лошия.

65

Анонимен

преди 6 години

Е как да няма?!?!?Даже сегашното тик.воний, по време на "възродителния процес" е бил на стража на нивата и ни е спасявал още тогава от "ислямската напаст".Пфууу смрад!

64

Анонимен

преди 6 години

Ред е и на Путин

63

Анонимен

преди 6 години

В България няма такива достойни мъже - патриоти и родолюбци.Има само едни сребролюбци, неизвестно защо нарекли се Патриотичен фронт,които са патерица на Тиквата в ограбването на България.Жалко.

62

Анонимен

преди 6 години

Тези като не можаха да осъдят Милошевич, го УБИХА.

61

Факт

преди 6 години

Всеки знае какво е основното занимание на косовските престъпници,пардон,политици-търговията с хероин.По едно "съвпадение" там се намира голяма американска база,а военните самолети пристигащи и от Афганистан не се контролират от никой.Кой е най-популярния афгански продукт също знаем.А това,че ЦРУ е стар играч на нарко-пазара е азбучна истина.Та като съберем две и две....Иначе търговията с органи не им е основно занимание-ИД ги измести,щото е по-близо до потребителя-Израел.

60

Анонимен

преди 6 години

"БАЛГАРИЯ"???Това динковците, имате нужда от поне 3-ти клас, за да ви пуска тук, кутев да пишете бе!

59

Анонимен

преди 6 години

А любовникът на Мадлин Олбрайт няма ли да го съдят.О не! Тя наскоро го направи президент.

58

Един българин

преди 6 години

До: 50Говориш нещо което си сънувал сигурно. В условията на демокрация всеки има право на собствено мнение. Както аз имам право, същото право имаш и ти.Дишай си спокойно, никой не може да ти пречи, най-малкото аз.Но само не си мисли, че щом като си казал нещо то непременно си прав.Както и аз не съм убеден че непременно съм прав, но просто това е моето мнение.

57

Анонимен

преди 6 години

Още през 1992 ра четох прогноза на ЦРУ, че след падането на източния блок, голямото противопоставяне ще е между мюсюлманския и християнския свят и че Югославия ще се разпадне и ще има война на балканите. ЦРУ са като Касандра - нейните прогнози винаги са се сбъдвали, защото е била дъщеря на царя.