111

melinda nagy

преди 6 години

Беленският проект е обреченще продадем реакторите на цената на трактори и ръшаните ще си ги карат 60 и повече години

110

extremist

преди 6 години

Как България може да продаде вече произведеното от Росатом" оборудване? - МНОГО ЛЕСНО; ДАЙТЕ ГО НА ДОМУСЧИЯТА ЗА 1лв. КАТО КРЕМИКОВЦИ И ГОТОВО! СИГУРЕН ЧЕ ДАЖЕ ЩЕ ДОЙДЕ ДА СИ ГО ИЗВОЗИ БЕЗПЛАТНО

109

extremist

преди 6 години

Досега в историята на ядрената енергетика обаче не е имало проект, който да в завършен в планирания срок и планирания бюджет. - ТОЯ БИВШ МИНИСТЪР Е ТОЧНО ТОЛКОВА НЕ*КА*ДЪРЕН КОЛКОТО НАСТОЯЩИЯ МИНИСТЪР. ПРИНЦИПНО СРОКА ВИНАГИ СЕ СПАЗВА ЩОТО ИНАЧЕ ТЕКВАТ НЕУСТОЙКИ; ЗА НАРУШЕНИЕ НА СРОКА ПРИ СТРОЕЖ НА АЕЦ ПЪК ДА НЕ ГОВОРИМ. БЮДЖЕТА ВИНАГИ НЕ СТИГА ПОРАДИ : 1)КОРУПЦИЯ 2)КАК ЛИЦА КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е "ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА" ОПРЕДЕЛЯТ КОЛКО СТРУВА (РИТОРИЧНО ПИТАМ АЗ)...

108

extremist

преди 6 години

Досега в историята на ядрената енергетика обаче не е имало проект, който да в завършен в планирания срок и планирания бюджет. - В КОЙ ТОЧНО ЯДРЕН ПРОЕКТ СИ УЧАСТВАЛ ТИ БЕ МОМЧЕ ? КОГАТО Е ПРАВЕН КОЗЛОДУЙ, ТАТЕТО НА ОЧИЛАТОТО ХУМАНОИДНО, НЕ Е БИЛ ПЛАНИРАНО ОЩЕ, КОЕТО СВЕЖДА ИЗКАЗВАНИЯТА НА ТОЗИ ДО ИЗРАЗА : "ГОВОРИ СИ , НЕ МИ ПРЕЧИШ, АМА ПРЕДПОЧИТАМ ДА Е ЛЯТОТО ЧЕ ПЕСТЯ ОТ КЛИМАТИК"

107

какво още

преди 6 години

Белене ще стои като чугунена топка занитена за крака на България.АЕЦ - ДА, но не с руска технология!И простата причина че с ядреното гориво ще им бъдем на дистанционно управление. А техните намерения са открито враждебни. Каза ви го Путин, каза ви го Захарова.

106

Драган

преди 6 години

Човек с висше не може да твърди това или трябва да адски *** или по-логичния вариант продажен. Да му съберем малко пари и за самолетен билет и да пробва да съсипва друга държава! Не знам от какъв зор търсят мнение от *** политици, който не са направили нищо добро за държавата си!

105

Анонимен

преди 6 години

До далаверата БеленеDa capo al fine! ***, напиши го още 5 пъти - полезно упражнение за оленца, които усвояват компютъра! Далаверата е на тези слуги на враговете на България, които използват продажните ни, прокажени управници първо, против Русия и второ, против България! Ще дойде денят на разплатата, на Страшния съд!

104

Анонимен

преди 6 години

Трайко, трай си, не се излагай! Ти си пълен *** и в ядрена енергетика, и в икономиката! Ти си гилза - демек изгърмян патрон! За жалост - халостен. Но си безочлив, отвратително нагъл! Скрий се, да те забравим! Белене ни трябва! Парите, хвърлени там и погубени, никога няма да ви простим, предатели на България!

103

РЕД

преди 6 години

ТИЯ ДЕСНИ *** ОСВЕН ДА ПРОДАВАТ И ДА РУШАТ НИЩО ДРУГО НЕ ЗНАЯТ.АЕЦ БЕЛЕНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН И В КРАТКИ СРОКОВЕ!!!!

102

Анонимен

преди 6 години

Какво е общото между България и Унгария?Защо реши, че ако нещо е добро за Ингария, е добро и за България

101

славянин

преди 6 години

Чудно как толкова патилите от руснаците унгарци начело с десния Орбан решиха руснаци да им строят втора ядрена Пакш 2 и още по-чудно е как и Брюксел одобри този проект!? Чакам адекватен отговор от местните атлантичета, макар че от местно атлантиче по презумпция адекватност не може да се очаква! Пакш 2 започва да се строи догодина!

100

славянин

преди 6 години

Белене ще го има, колкото и газ да пикаят и кръв да с.рат местните атлантичета! Проблемът е единствено да не го дадат на някой частен ''инвеститор'', а не на държавата!

99

до 84 от славянин

преди 6 години

А вашите атлантически ''божества'' докога ще ни тровят отгоре с кемтрейлсите си и ще се правят на ни лук яли, ни лук мирисали!?

98

Анонимен

преди 6 години

Щом руските *** си късате косите, това е добър знак.Но требва и главите да си откинете.

97

далаверата Белене

преди 6 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров и бившия червен министър Петър Димитров плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега руските под.логи отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

96

нн

преди 6 години

Като този дебелоглавец има и други който манипулират, че АЕЦ Белене е лош вариант. Ще сане ясно че е голяма грешка, но като изтървем питомното. Дано се намерят умни хора и проумеят, че централата трябва да се строй и то веднага. Не ви ли е урок Южен поток, сега си късаме косите, но късно и безвъзвратно отминало, огромна загуба за България.

95

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 3 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток.Тази теми завинаги са приключила за България. Руските в България обаче продължават да точат лиги за да крадът и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

94

Анонимен

преди 6 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров и бившия червен министър Петър Димитров плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега руските почитатели отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

93

Нова АЕЦ не е нужна

преди 6 години

По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

92

нормално

преди 6 години

Ами така е, като е все на плаж, как няма да слънчаса?