76

Учени били наглеците

преди 6 години

Терористите на власт знаят ввче перфектно че от едно сметище за 100 000 000 ограбени от народа могат да откраднад до 90 000 000 които д аги насочат за черен терор срещу Сирия Турция Франция Англия ..Или з а мерцедеси и яхти з а милиони доларчета..

75

В София крадат яко

преди 6 години

Преди години подадоха писмено че в съседна просперирща Турция в министерствата имало до 25 човека всяко.У нас терористи на власт са назначили стотици хиляди издържани с ограбвани пари от народа ненужни крадливи и опасни престъпници и други специалисти..Примерно в Министерство на земеделието имало над 15 000 на щат.Да се докладва за всяко поотделно..НЯма от кого да с е крадат милиарди за тяхнат а издръжка ..Не достигат за нагло корупционите обекти по оперативни програми/там има далавера/

74

А У НАЗЕ КРАДАТ

преди 6 години

У нас реално работят не повече от 1 000 000 человека.НАгли престъпнци на власт в София предвиждат ограбването на над 23 000 000 000 живи лева и за 2018 година .Това означава че от всеки работещ трябва д а ограбят по над 23 000 живи лева вкл за издръжка на престъпницiте в нагло вредни и крадливи министерства и ведомства..

73

Русия е голяма

преди 6 години

В СССР и РУсия вместо счетоводители обучават икономисти.У НАс счетоводителите с нагло престъпен закон за счетоводството блокират мисленето на мениджърите вкл Борисов и Цветанов В резултат подставени на власт ограбват десетки милиарди годишно от народа и ги прахосват за ненужни корупционни обекти..

72

СМело ПУтин

преди 6 години

От Путин чакаме да изгони наркоманите и обратните от Руската дума и да уволни Диверсантите и наркоманите от министерства ведомства посолства и други.Има възможности още е млад,спортува не пие не пуши ..Крайно време е да почне да помага на тежко пострадали от нагли диверсии вкл по времето на наркомизирания ЕЛЦИН Братски републики..НАпомняме че с окупацията от наркомани на КИевска Русия са пострадали над 40 милиона съветски граждани вкл негови генетични роднини

71

Анонимен

преди 6 години

Май само руснаците си обучават кадри за политиката и това е много добре за тях. Тези хора, които ще се занимават с управление трябва да бъдат подхванати още на 25-30 години и да се вкарат постепенно в процесите. Браво на тях, умен ход и добра грижа за държавата им! Кадри се отглеждат, не се пускат случайни крадци в управлението.

70

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

69

Ludoto Lenche

преди 6 години

...ot koga ima tolkova "goliamo " znachenie "...kakvo sa izakali ot Roiters ?!?!??

68

Анонимен

преди 6 години

Велика нация?! Честито! В Томск им откриха тържествено помпа за вода!

67

Анонимен

преди 6 години

От кота на руската интервенция в Украйна се казва "проруски бунт "?!

66

Анонимен

преди 6 години

А нашта политическа сага с Червеното котило ГЕРБ???

65

Калеко Алеко

преди 6 години

До Симеон Димитров .. А бре товарищ, такива като тебе така и не порумяха, че от 150 милионно туземно население, са достатъчни 2-3% за да залеят курортите на България и Турция, да не говорим че тия дето идват у нас са бедните братовчеди, на тия дето изкупиха Черноморието ни, веднага след мафиотското-КаГеБейско раздържавяване на Матушката Русь, а покрай нея и на страни като България. Само в маскава живеят 10% от населението на раССия, а какво да кажем за останалите 90% , тия дето пият бояришника ?

64

Симеон Димитров

преди 6 години

До БСП=ДПС=Евророма Пъво срещата с Тръмп беше по негово искане. И понеже не се състоя сега въпросите свързани със Сирия си ги решават Русия, Турция и Иран, а САЩ може да си смуче *** ако иска. Никой не е доказал употреба на допинг в Сочи (имало подозрение).И аз имам подозрения че си *** но това не е доказателство. Радиоактивния облак не е от Русия, а най вероятно от Фукошима Япония ***. Луганск ще го освобождават толкова пъти колкото е необходима за да бъдат изметени всички ***.

63

Симеон Димитров

преди 6 години

До Анонимен Правилно. Преди ходеха само до България и Турция на олл инцлузив, а сега ходят на всякъде, като най популярните дестинации са: Индонезия, Малайзия, Китай и Латинска Америка. За по простите русофоби да поясним че за 17 години от както е на власт Путин , БВП на Русия се е увеличил 7 пъти, а доходите на населението 4 пъти пресметнато през курса на долара например.Аман от *** ,които никога не саходили в Русия, но компетентно разнасят някакви украински иформационни пръдни.

62

Калеко Алеко

преди 6 години

Темата за раССия отдавна е изчерпана, да се пише нещо по нея е все едно да се прелива от пусто в празно, всичко което се твърди оттам е кьорфишек, който може да хване декиш само сред нашенските *** ... Последната им дезинформация беше по повод на изтеклата радиация в района на южен Урал, факт който те както винаги упорито отричаха, чак докато радиационния облак дойде до нас

61

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Да повторим за неразбралите. Постиженията на Путин за ноември 2017:1. Не успя да изклинчи среща с Тръмп2. Загуби 90% от медалите от олимпиадата в Сочи заради допинг3. Покри Европа с мощен радиоактивен облак4. За втори път освободи (окупира) Луганск за последните 3.5 годиниМесецът не е свършил има време за още няколко точки към горният списък.

60

Анонимен

преди 6 години

Всеки може да си направи сметка какво представлява руската икономика, когато сравни руските туристи от 2013та и всяка следваща година до сега. Като брой и като възможности. Надолу, много надолу.

59

график за слуховете

преди 6 години

Цру е пуснало график за слуховете: всеки понеделник: Путин сутрин закусва с бебета; всеки вторник: Путин лично е застрелял Джон Кенеди; всяка сряда: Путин има две извънбрачни деца от три майки; всеки четвъртък: Путин се подмладява със ***; всеки петък: Путин е изпрал в пералнята си, заедно с чорапите си, 20 милиарда и ги е проснал за сушене на балкона си в Панама; всяка събота: Путин и Тръмп са полубратя-полублизнаци; всяка неделя: Путин по интернет е прелъстил Хитлъри.

58

ЖЪЛТА преса

преди 6 години

"Руска политическа сапунена сага"Даа това е наистина обективно и съдържателно заглавие на "истински" журналисти...занимаващи се със спуни и гледащи разводнени сериали.То и затова асоциациите все натам ги водят!

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.Смях....избори в България. Тиквата казва резултатите предварително. Ха хааа.