27

Анонимен

преди 6 години

Влезте му в положението на човека, все пак е женен за Килъри... Не му е лесно!

26

анонимен

преди 6 години

как занимават света с вьрешните си проблеми демократи срещу републиканциа зад скандалите брокерьт продава орьжие за милиарди ама мен какво ме интересувачерния петьк и секс скандалите аз питам защо маслото от 250 гр е 6 лв и 6 яицаза 2=49 лв хлябьт над 1 лев осн ядене пр мляко над 2 лв и бьлгарите нямат зьбив устата си

25

Аззз

преди 6 години

Толкова неграмотна статия отдавна не бях чел. Авторката да си върне дипломата и да се обади на госпожата си по БЕЛ от гимназията. Отчайващи сте!

24

Бил

преди 6 години

- Ако докажат, че жените, които ме обвиняват не са се държали провокативно сексистки и не са искали да правят секс - нека ме осъдят!

23

Анонимен

преди 6 години

Сега Хилъри трябва да докаже, че е еманципирана жена и да се разведе с тоя, който и рушиимиджа на нормална семейна жена и руши имиджа на семейството и. Нали така е по поелите на феминизма, които така разпалено разпространяват демократите. А да я видя сега каква феминистка е Хилърчето.

22

Анонимен

преди 6 години

Той Тръмп и каза на Хилъри, че е лузърка...

21

10

преди 6 години

След президентството работил в компанията на Бъркли!?А за нашите паши нищо не пишат след президентството.Какво правят,как свързват двата края?Дерт ми е!

20

Анонимен

преди 6 години

Явно Хилъри е късметлийка...

19

65

преди 6 години

Рептиляк ,вампир

18

анонимен

преди 6 години

всичко е за пари при тях няма морал

17

Dublin

преди 6 години

Samo na men li mi se struva, ce vsicki tezi seriali sa ot znamenitata poredica Mr.Trump i susheneto na reptilskoto blato v kravarnika...Purvo se pocna ot Holivudskite hEvreiceta..., ce mnogo vriakaha po vreme na izborite...., a za Cereshkata na Tortata....lek udar v guZZeca na SEMeistvoto...;))Koga li i di Killuri i ste se doberat...APROPO,...niakoi cuval li e biasna feministka da sudi podobna za liz-bliz nakrivo...??

16

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев също е подал жалба срещу Клинтън за сексуален тормоз.

15

Анонимен

преди 6 години

Шавал е човекът, то с такава жена какво да прави... освен милиони. А понеже е фрашкан с долари, дано му изкрънкат нещо тия, обараните булки. Ама днеса, мля ви, сменете тази снимка, че ми развалихте обяда!

14

Анонимен

преди 6 години

Най-големите развратници ми говорят за морал.

13

за рибките и хората

преди 6 години

До Анонимен 10Ха-ха, готино. Пък в Англия осъдиха някакъв, че на купон е глътнал жива рибка от аквариум и горкото животинче е умъртвено по особено жесток начин в киселинна среда. Все пак трябва да отчитаме, че тези новини в огромната си част са за дела на първа инстанция.

12

Анонимен

преди 6 години

Дано не вкарат "Хиподил" в затвора за подстрекателство. "Ц0мбене на женки в шести клас, ръбене на пТички в осми клас..."

11

ко бо

преди 6 години

Бачо Клинтъне, яла в бг да отдъхнеш от жената и децата и от тая сексуална истерия, нашта мисирка не можа да покани оранжевия пуек на срещата на оонето, но покани теб, тя ще те посрещне с почести и уважение .... пхахахаха

10

Анонимен

преди 6 години

Американската съдебна прецедентна система е варварска и факта,че можеш да осъдиш някого за абсолютно всичко от преди 20-30г. без давност е показателно. Наскоро видях тяхна карикатура. Малко момче пита майка си- мамо, кога и аз ще порасна, за да мога да се съдя с хората. Неотдавна жена осъди мъжа си за тормоз. Той прочитал по-бързо от нея любимите й криминални романи и на стр.45 написвал името на убиеца, от което тя се стресирала.

9

Анонимен

преди 6 години

Качете снимки на "жертвите", дано са по така, че последния път беше се натресал много лошо с тоя тюлен Люински

8

Ха ха

преди 6 години

Тези кукувици сега се сетиха да го съдят, когато вече не може човека. До го доажат! И да споделят какво са получили в замяна тогава.