9

До 8

преди 6 години

Коментарът ти е смехотворен. Газ се образува винаги при горене. Когато горят дърва, в дима има: дребни прахови частици (твърди материали, които не са изгорели напълно, но са леки и се издигат с топлината), въглероден диоксид (невидим газ), въглероден оксид (силно отровен невидим газ, който се получава при непълно горене), оксиди на азота (газ, който прави дъждовете киселинни), летливи органични съединения (други молекули на въглерода, супер вредни за белите дробове), водна пара (също газ).

8

Анонимен

преди 6 години

При определени условия на горене на дърва може да се образува газ.

7

Баце

преди 6 години

Тук морална ако не и друга вина имат и собствениците. Кой знае как са ги юркали хората, но сега казват че предупреждавали родителите. Жалко за мъниците, че са отишли мъчително.

6

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е при такива новини да се уточнява *** ли са, за да не се тревожат излишно хората! Имам в предвид, че до там я докара държавата с рантутенето на определен етнос, че на обикновеният човек му е все тая когато става въпрос за тях!

5

до 32

преди 6 години

а,бе, едва ли са "от боята". по-рано написаха,че родителите доели кравите на собственика,за когото работят. да сте видели някой от боята да работи ? прости и неразсъждаващи хора си има и между нас,българите. жалко за дечицата,а и за това,че са си отишли в мъки.

4

мaмкa му

преди 6 години

Да се чуди човек кво да каже...

3

Анонимен

преди 6 години

Явно пак са от боята,но въпреки това каква причина и колко мозък трябва да имаш за да оставиш сами деца на тази възраст?Все пак светла им памет на дечицата,те не са виновни че имат безотговорни родители!

2

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИма, има...

1

Анонимен

преди 6 години

От това по-голямо нещастие няма, да си погубиш децата. Та не знам какво има да ги задържат и да ги наказват, заради собственото им невежество.